FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 26 februari 2001

Roemeense kids altijd bereikbaar

4xPage meldde ons via de newssubmit het volgende:

In Roemenië kunnen kinderen die altijd bereikbaar willen zijn naar een speciale kinderopvang, waar mobiele telefoons zijn toegestaan. De opvang is voor kinderen tussen drie en zes jaar.

De peuters en kleuters hebben niet alleen de luxe van het mobiel telefoneren. De opvang is namelijk mede bedoeld voor kindertjes van zeer rijke ouders. Deze snotneuzen worden daarom ook nog de hele dag omringd door bodyguards, want hun ouders zijn bang voor ontvoering...

Peuters en kleuters aan de GSM?
Did I miss something?

Slak houdt aanleg snelweg tegen

The Swallow had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een minuscuul klein slakje dreigt dwars voor de geplande aanleg van de snelweg A73 tussen Venlo en Maasbracht te gaan liggen. De zeggekorfslak komt voor op de oostoever van de Maas, waar de A73 is gepland. Het diertje, slechts enkele millimeters groot, is Europees beschermd.

De vereniging Das en Boom gaat het slakje als argument aanvoeren om de A73 naar de westoever van de Maas te verwijzen, waar de natuurwaarden veel minder groot zijn. De vereniging gaat samen met de stichting Natuur en Milieu naar de Raad van State.

Cobus Bosscha vervangt Giel Beelen

Vandaag is bekend geworden dat 538-DJ Cobus Bosscha (33) bij de KRO gaat werken. De presentator die nu werkzaam is bij Radio 538 gaat de ontslagen Giel Beelen vervangen.

Vanaf 1 april gaat hij op werkdagen tussen 2 en 4 het programma presenteren. Momenteel worden die uren opgevuld door Gerard Ekdom.
In het nieuwe programma van Cobus Bosscha zal muziek de belangrijkste plaats innemen. Daarnaast zal er dagelijks ook worden ingegaan op de actualiteit en zullen luisteraars de mogelijkheid hebben om interactief bij het programma betrokken te zijn.

In de jaren 80 werkte Bosscha bij verschillende piraten, waaronder Radio Monique, die vanaf een schip op de Noordzee uitzond. Vervolgens is Cobus zes jaar DJ in een discotheek en als animator in het Spaanse Torremolinos geweest. Daarna werkte hij bij Holland FM. Dit station werd later overgenomen door Veronica, waar Cobus de producer van Jeroen van Inkel werd en Edwin Evers ontmoette. Van 1 januari 1998 tot 1 april 2000 was hij samen met Rick Romijn de vaste side-kick van Edwin Evers in het ochtendprogramma van de KRO op Radio 3 FM. Momenteel presenteert hij samen met hem datzelfde "Evers staat op" op Radio 538. Ook heeft hij daar wekelijks het programma "Cobus & Co".

(met dank aan de tip van R@b)

Nice getroffen door aardbeving

FOX had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De omgeving van de Zuid-Franse kuststad Nice is zondag getroffen door de hevigste aardbeving in jaren. Grote schade richtte de trilling met een kracht van 4,9 op de schaal van Richter niet aan, berichtte de brandweer.

De spuitgasten spraken van een opmerkelijk krachtige beving. Van eventuele slachtoffers is geen melding gemaakt. Het epicentrum van de beving lag in de Ligurische Zee, circa twintig kilometer ten zuiden van Nice.

De regio is sterk aardbevinggevoelig omdat zij op de breuklijn ligt tussen de Europese- en Afrikaanse aardschollen, die langzaam naar elkaar toe kruipen. De schok was in het hele Franse mediterrane kustgebied te voelen. Ook in Italië was de beving merkbaar.

Seizoen F1 begint met twee Nederlanders

De start van het nieuwe Formule 1-seizoen nadert snel. Al op 4 maart vindt de eerste grandprix in Australië plaats. Jos Verstappen kende een redelijke voorbereiding bij Arrows, waar hij zijn tweede jaar ingaat. Nederland levert echter nog een tweede coureur aan een racestal. Zijn naam: Christijan Albers.

De 21-jarige coureur uit Laren is voorlopig als testrijder aangetrokken door het Italiaanse Minardi, de kleinste van alle renstallen. Even had het er nog naar uit gezien dat hij ook grandprixwedstrijden mocht gaan rijden, maar het tweede stoeltje ging naar de Braziliaan Tarso Marques. Albers reed vorig jaar voor het formule 3000-team van de Australische zakenman Stoddart, de nieuwe eigenaar van Minardi.

Pas in het seizoen 2002 moet Albers er staan, maar als de vaste coureurs Alonso en Marques slecht presteren, kan er zomaar nog een Nederlander in een grandprix te bewonderen zijn. In voorgaande jaren maakte Minardi nauwelijks testkilometers, maar dat gaat volgens de Nederlander veranderen. "Ze hebben volgend jaar zeer waarschijnlijk een fabrieksmotor. Er zit duidelijk potentie in het team. Bovendien kan ik zo veel leren, en mij bovendien in de kijker rijden bij andere teams".

Er zijn dit jaar nogal wat nieuwe gezichten te bewonderen in de Formule 1. Verstappen heeft gezelschap gekregen van Bernoldi (Arrows). Verder gaat voor Juan Pablo Montoya (Williams), Kimi Raikkonen (Sauber) en Fernando Alonso (Minardi) het grote werk nu pas echt beginnen.

Plaatje goed? dan pas kijken!

De Nederlandse televisie en film is weer een fenomeen rijker: De Kijkwijzer.

Vanaf nu kan iedereen aan de hand van plaatjes zien of er bepaalde scènes in films of programma's voorkomen die niet voor een ieder geschikt zijn.

In plaats van de nu gebruikelijke leeftijds aanduidingen zoals AL, 12, 16 of 18, komt er nu meer onderscheid, en worden films en programma's eerst onderverdeeld in vier categorieën:

- Alle leeftijden
- Meekijken gewenst voor kinderen jonger dan 6 jaar
- Niet voor personen jonger dan 12 jaar
- Niet voor personen jonger dan 16 jaar

En hiernaast zal er door middel van 6 icoontjes worden duidelijk gemaakt wat de film of programma bevat:

De onderverdeling is als volgt:

- Seks
- Geweld
- Discriminatie
- Grof taalgebruik
- Angst
- Drugs- en/of alcoholmisbruik.

Wil je weten hoe de icoontjes eruit zien, dan zal je nog geduld moeten hebben tot 22 februari voor de (bioscoop)films, en tot 17 maart voor de televisie. Op deze data zal het nieuwe systeem in gebruik worden genomen.

Microsoft vs. Openbare Aanklager

Washington, Het Federale Hof dat morgen begint met het horen van de twee partijen, Microsoft en de openbare aanklager. En gaat dat via enigzins ongewone procedures doen, daarmee duidelijk makend hoe belangrijk het proces is voor dit slepende conflict.

De twee partijen krijgen verdeeld over twee dagen zeven (!) uur de tijd om hun wederzijdse argumenten uit te leggen aan de U.S. Court of Appeals. Nu is een hoorzitting van meerdere uren niet ongewoon, echter het feit dat tijdens deze hoorzitting alle zeven, zeer hoogaangeschreven, rechters aanwezig zijn is dat wel. Tevens staat het gerechtshof zelfs toe dat deze zitting live uitgezonden wordt via radio, tv en internet.

Het gerechtshof hoort het hoger beroep aan van districtsrechter Thomas Penfield Jackson over het al dan niet in tweëen splitsen van de software gigant. Tevens zal het hof Jackson's onderliggende uitspraak over het beschadigen van consumenten en concurrenten, het overtreden van de anti-trust wet en het beschermen van de monopolie van Microsoft.

Het hof zal ook beoordelen of het verloop van de rechtzaak bij de lagere rechtbank goed verlopen is, en of de opmerkingen van Jackson buiten de rechtzaal over Microsoft wel door de beugel kunnen.

Ik ben benieuwd hoe lang deze kwestie zich nog gaat voortslepen...

Extra vakantiedag voor niet-rokers

Niet-rokers krijgen van het Deense bedrijf Deense Forsikring een extra vakantiedag erbij. Zo moeten rokers worden aangemoedigd om te stoppen, aldus de krant Berlingske Tidende maandag.

Directeur Jörgen Munksgaard vindt het beleid verantwoord omdat ,,niemand iets wordt afgepakt''. Vakbond L.O. daarentegen spreekt van ,,beloningsdiscriminatie'' omdat ,,de niet-rokers meer krijgen dan de rokers''.

Rechtzaak Schumacher om helm

Michael Schumacher wordt wegens contractbreuk voor het gerecht gedaagd door helmenfabrikant Bell. "Tegen alle verwachtingen in en zonder op enige manier geïnformeerd te zijn hebben we uit de pers vernomen dat Michael Schumacher in de afgelopen week een helm van een ander merk heeft gedragen. Daarmee heeft hij eenzijdige contractbreuk gepleegd", aldus een verklaring van de Belgische onderneming. De zaak dient vandaag al voor een rechtbank in Brussel.

Schumacher wordt in Brussel vertegenwoordigt door zijn manager Willi Weber. Volgens hem heeft de coureur om veiligheidsredenen voor een andere helm gekozen. Over deze kwestie zou met Bell zijn gesproken. Daar erkende de firma volgens Weber het probleem, maar een afspraak waarin het contract zou worden ontbonden werd door Bell opgezegd. In plaats daarvan ontving Weber naar zijn zeggen een dagvaarding

Meer dan 7200 blikken...

Etten-Leur gaat misschien geschiedenis schrijven. Met een beetje mazzel zal de wereldrecordpoging die ze daar ondernemen in de boeken worden opgenomen. Dan is Etten-Leur de plek waar 3000 mensen tegelijk 100 meter blik hebben gelopen! Speciaal hiervoor zijn er 7200 gesponsorde 5-literblikken en duizenden 1-literblikken van touwtjes voorzien en is een parcours van een kilometer in het centrum afgezet.

Het is de vijftiende keer dat de carnavalsvereniging van Etten-Leur op carnavalsmaandag een recordpoging onderneemt. Eerder briljante records, zoals menselijke domino, de langste waslijn en de grootste stoelendans zijn ook in het Guinness Book of Records opgenomen.

Sportkleding en leugens

Nike is het helemaal zat: al die vrouwen die de sufste smoesjes verzinnen om maar niet te hoeven sporten! Voor al die draaikonten hebben ze het komische boekje 'The book of lies' uitgebracht. In dit boekje wordt de draak gestoken met alle smoezen die vrouwen bedenken, naast dat er de nodige productinformatie wordt gegeven. En dat alles in een superstrak jasje natuurlijk!

Mocht je je vriendin willen aansporen tot meer beweging en minder leugens, dan is het Nike-boekje een grappig steekje onder water. 'The book of Lies' is voorlopig te verkrijgen bij de grote sportzaken en trendy (kleding)winkels. Het mooiste is nog: het kost helemaal niets! Dus dat smoesje gaat in ieder geval al niet op!

Penningmeester verdwenen met de kas

De penningmeester van carnavalsclub De Spiegelaars uit Nijmegen is verdwenen met de spaarkas, waar ongeveer 70.000 gulden in zat. Dat bleek zaterdagavond, toen het spaarbedrag verdeeld zou worden onder de 58 deelnemers.

Het bestuur van De Spiegelaars vroeg politie-assistentie om het slechte nieuws aan de wijkbewoners te vertellen.

De vrouw van de penningmeester heeft dit weekeinde aangifte gedaan van de verdwijning van haar man. Tot maandagmorgen was van hem nog geen spoor gevonden volgens een woordvoerder van de politie. Het bestuur van de carnavalsclub en de gedupeerden doen deze week na juridisch advies aangifte tegen de penningmeester.

De wijkbewoners stortten een jaar lang wekelijks een bedrag in de kas. De penningmeester moest het gespaarde bedrag elke week naar de bank brengen. Zaterdag bleek dat hij dat nooit gedaan heeft. Op de spaarrekening stond slechts een paar honderd gulden die vorig jaar over was gebleven.

De penningmeester was een goede bekende in de wijk. Hij beheerde al jarenlang de kas van De Spiegelaars. Om die reden heeft het bestuur hem in het afgelopen jaar ook nooit gecontroleerd. De enkele keer dat iemand de man om een rekeningafschrift vroeg wist hij dat te omzeilen. Ook de leden van De Spiegelaars hebben nooit argwaan gehad.

De Spiegelaars hebben bedragen van een paar honderd tot duizenden guldens in de spaarkas gestort. Het geld was gedeeltelijk bedoeld om carnaval te vieren en om het kindercarnaval in de wijk te organiseren. Dat feest gaat maandagmiddag niet door. De politie onderzoekt de zaak.

Britney huurt look-a-like in

Tienersterretje Britney Spears begint een beetje genoeg te krijgen van al die aandacht en publieke optredens. Om daar niet altijd bij aanwezig te hoeven zijn en om de pers te misleiden, heeft ze nu een look-a-like ingehuurd.

Renata Barros lijkt als twee druppels water op de zangeres, en daarom heeft ze nu een fulltime baan: als Britney-imitatie. Britney hoopt door de inzet van Renata wat vaker ongestoord te kunnen gaan en staan waar ze wil...

Jennifer Lopez ontslaat personeelslid

Zangeres, danseres, actrice en ex van Puff Daddy Jennifer Lopez heeft één van haar personeelsleden met onmiddelijke ingang ontslagen. De man was op de luchthaven van Toronto door de douane betrapt op het smokkelen van drugs. Hij werd echter niet gearresteerd.

Jennifer Lopez, die tijdens haar relatie met Puff Daddy regelmatig in verband werd gebracht met drugs, besloot zelf maar in te grijpen, en de bodyguard te ontslaan.

Nicole Kidman zingt haar problemen weg

Nicole Kidman, sinds kort de ex-vrouw van Tom Cruise, gaat haar problemen van zich af zingen. Binnenkort zal ze een album vol blues opnemen. Op de cd komen liedjes te staan die de scheiding met Tom moeten doen vergeten. "Ik voel me altijd beter als ik zing. Zingen helpt me mijn problemen oplossen. Op mijn album zing ik de blues over echtscheidingen en mislukte huwelijken," aldus de actrice.

Producer David Foster ontdekte Nicole tijdens de opnamen van de filmmuziek van Moulin Roge als zangeres.

Greenpeace tegen invoer hardhout

Greenpeace is sinds zondagavond op de Westerschelde weer bezig met actie voeren tegen het invoeren van een vracht hardhout dat afkomstig is uit een Canadees regenwoud. Zo rond de twintig leden van deze groene organisatie varen in een viertal rubberboten rond het schip, dat voor anker is gegaan op de Westerschelde.

Greenpeace wil het schip zo lang mogelijk tegenhouden. In de nacht van zondag op maandag hebben loodsen wel geprobeerd om het schip weer verder te laten varen, echter dit mislukte omdat er een aantal actievoerders in de ankerkettingen was geklommen.

In eerste instantie wilde Greenpeace nog boomstammen aan de kettingen bevestigen, maar van dit plan hebben ze afgezien, de golven waren namelijk te hoog volgens de woordvoerder.

Het protest van Greenpeace maakt onderdeel uit van een serie van acties die de milieuorganisatie wereldwijd houdt om het regenwoud te beschermen. Het hout op het onder Noorse vlag varende schip is afkomstig uit de Canadese provincie British Columbia, waar zich een van de laatste niet-tropische regenwouden ter wereld bevindt.

Het regenwoud heeft volgens Greenpeace ernstig te lijden onder grootschalige houtkap. Door het verdwijnen van de ecosystemen van dergelijke regenwouden komt het voortbestaan van zeldzame soorten planten en dieren op het spel te staan.

Duet Elton John en Eminem op single

Afgelopen woensdag zong Eminem een omstreden duet met Elton John tijdens de uitreiking van de Grammy Awards in Los Angeles. De kans is groot dat hun versie van ‘Stan’ binnenkort op single wordt uitgebracht.
Volgens een woordvoerder van de Grammy-organisatie vinden er momenteel onderhandelingen plaats met Eminems platenmaatschappij Interscope Records. Een gedeelte van de opbrengst van de single zal ten goede komen aan de stichting MusiCares, die muzikanten financieel bijstaat in geval van nood.

De omstreden rapper Eminem won drie Grammy’s (waaronder die van beste rapalbum), maar moest de Grammy voor beste album afstaan aan ‘Two Against Nature’ van Steely Dan.

Leer hoe je een ei kan breken!

Een team van wetenschappers van The Glasgow University heeft onderzocht wat de beste manier is om een ei te breken. Ideaal hiervoor is een scharrelei van normale grootte. Men dient het in het midden een tik te geven met de botte kant van een mes met een zwaar handvat alvorens het zachtjes uit elkaar te trekken. Dit is de beste manier om stukjes eierschaal in de omelet te voorkomen.

Het team ontdekte tevens dat het allerbeste instrument om een ei te breken, een tandartsboor was, alhoewel niet het handigste. Het onderzoek was uitgevoerd in opdracht van Tesco om uit te vinden op welke manier koks het beste een ei kunnen breken zonder eierschalen in de pannenkoekenmix te krijgen. Onder leiding van Professor Sally Salomon werden honderden eieren van verschillende soorten en maten getest. De omtrek van elk ei werd om 3 verschillende punten gemeten. Diverse soorten keukengerei werden op de eieren uitgetest.

Volgens professor Salomon heeft de ouderwetse methode van het breken van een ei op de rand van de schaal of pan afgedaan. Mensen moeten al helemaal niet proberen het ei met een hand te breken, zoals tv-koks dat doen. Daarmee krijg je de meeste brokken, aldus de professor.

Klap in het gezicht voor vrouwen

Een nieuwe hit in Brazilië genaamd 'De Oorvijg' krijgt van Braziliaanse vrouwenrechtenorganisaties de schuld van huiselijk geweld. De tekst van het lied verhaalt van een vrouw die tijdens seks erom smeekt geslagen te worden.

Ondanks de klachten van de organisaties is het nummer op weg een flinke carnavalshit te worden. De Nationale Raad voor Vrouwenrechten heeft een oproep aan radiostations gedaan om het lied niet meer te spelen. Ook wil de raad een publieke afkeuring van liederen die een excuus vormen voor geweld tegen vrouwen.

Leonardo vrijgezel af

Leonardo DiCaprio (25) is vrijgezel af. De Amerikaanse filmster gaat binnenkort trouwen met zijn Brazilaanse vriendin Gisele Bundchen. Het 20-jarige fotomodel heeft de huwelijksplannen bekendgemaakt in een interview met het Braziliaanse blad Veja.

"Hij is nu mijn verloofde", aldus de beeldschone Gisele over de Titanic-ster met wie zij sinds 1998 uitgaat. Het huwelijk zal waarschijnlijk in de zomer plaatsvinden. DiCaprio heeft Gisele onlangs in zijn villa in Malibu een diamanten en platina verlovingsring gegeven en haar op zijn knieën ten huwelijk gevraagd.

Gisele, die vorig jaar een hoofdrol afwees in de speelfilm 'Charlie's Angels', verdient ongeveer zevenduizend dollar per uur als topmodel. Zij werd al op 14-jarige leeftijd ontdekt, terwijl ze een hamburger bij McDonald's at in een winkelcentrum in Rio de Janeiro. De Braziliaanse maakte furore als sexy lingeriemodel voor de Amerikaanse keten 'Victoria's Secret'.

Amsterdam uit top 10 'beste woonplaatsen'

Amsterdam is verdwenen uit de toptien van de ranglijst voor de beste woonplaatsen ter wereld. Wat betreft de algehele leefkwaliteit staat Amsterdam nu op de twaalfde plaats. Vorig jaar stond de hoofdstad nog op een gedeelde negende plaats samen met de Finse hoofdstad Helsinki.

Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van onderzoeksbureau van William M. Mercer, die dit keer 215 steden met elkaar vergeleek. Daarbij werden niet alleen politieke, economische en sociale omstandigheden betrokken, maar ook zaken als milieu, veiligheid, gezondheid, onderwijs, vervoer, amusement en openbare diensten. Als index werd de score 100 aangehouden.

Op de eerste plaats staan Zürich en Vancouver met 106,5 punten. Andere steden in de topvijf zijn Wenen (106), Kopenhagen (105,5) en Sydney (105,5). Amsterdam haalt 104 punten. Parijs zakt van de 24e naar de 33e plaats en Londen van 35 naar 40. Mercer wijt dat onder meer aan de stijgende criminaliteit. Minst aantrekkelijke steden om te wonen zijn Brazzaville en Pointe Noire in Kongo.

Nou moe, terug in de top 10 met die prachtstad..

Gladiator wint 5 Britse filmprijzen

De film Gladiator heeft vijf Bafta's veroverd. De prijzen van de Britse film- en televisieacademie werden zondagavond in Londen uitgereikt. De spektakelfilm van regisseur Ridley Scott die zich afspeelt in de Romeinse tijd, kreeg onder meer de prijzen voor beste film, cinematografie en montage.
Een andere winnaar is de Britse film Billy Elliot. De hoofdrolspeler, de 14-jarige Jamie Bell, werd uitgeroepen tot beste acteur. De onderscheiding voor beste actrice ging naar Julia Roberts voor haar rol in Erin Brockovich. De prijs voor beste regisseur ging naar Ang Lee voor de film Crouching Tiger, Hidden Dragon.

De Nederlands-Engelse co-productie Father and Daughter van de Nederlandse regisseur Michael Dudok de Wit werd winnaar in de categorie Korte Film en Animatie. De film heeft al eerder onderscheidingen gewonnen op de filmfestivals van Ottawa in Canada en Espinho in Portugal.

Eerste carnavalsdagen rustig verlopen

De eerste twee carnavalsdagen zijn zeer rustig verlopen. Volgens sommige politiewoordvoerders was het zelfs rustiger dan tijdens een normaal weekeinde. Op hier en daar een vechtpartij na, hoefde de politie niet in te grijpen. Ook de brandweer, die steekproefsgewijs cafés controleerde op brandveiligheid, constateerde weinig misstanden.

In Hulst in Zeeland moest de politie flink ingrijpen. Bij een vechtpartij op de Grote Markt, waarbij ongeveer tien mensen betrokken waren, raakten drie personen gewond. Twee van hen werden geslagen met een steeksleutel, de derde persoon kreeg een klap op zijn oog. De politie hield vier personen aan. De oorzaak van de vechtpartij is niet bekend.

In het Limburgse Schinveld moest een 14-jarig meisje zich na mishandeling laten behandelen in een ziekenhuis. Volgens de politie hadden vier onbekende meisjes zaterdagmorgen het meisje met een gebroken bierglas in het gezicht bewerkt.

Carnavalsvierders in Limburg moeten extra goed op hun geld letten. De politie waarschuwt daar voor zakkenrollers. Alleen al in Maastricht deden zondag 25 gedupeerden, vooral vrouwen, aangifte van zakkenrollerij.

SMS naar een gebouw

TUDELFT had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Op het gebouw van Elektrotechniek van de Technische Universiteit Delft is iets heel bijzonders te zien. Naar aanleiding van het Lustrum worden er drie dagen lang (24 t/m 26 feb) SMS-jes getoond die in een straal van 2 km te zien zijn.

De ludieke actie is mogelijk gemaakt door studenten elektrotechniek die met 5 km kabel, 2600 m2 papier en 300 lampen op een display van 1500 m2 je SMS over de gevel van het faculteitsgebouw laten rollen.

Het telefoonnummer staat op de website, maar wegens grote belangstelling worden er op dit moment voorlopig geen SMS-jes doorgegeven. Hopelijk een verlenging van de actie?

Julia en Catherina naakt in jacuzzi

4xPage had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Julia Roberts en Catherine Zeta Jones zaten samen met hun twee body doubles naakt in een jacuzzi. Ze vierden het einde van een week opnames voor hun laatste nieuwe film "America's Sweethearts". De actrices en hun film body doubles moesten door beveiligingspersoneel van het hotel waarin ze verbleven uit de jacuzzi verwijderd worden.

Het viertal vierde tot in de kleine uurtjes feest. Ze zongen tot diep in de nacht aan de piano in het hotel. Toen ze verzocht werden naar hun kamer te gaan om 5 uur 's ochtends besloten ze het feest dan maar naakt in de jacuzzi voort te zetten. Robert Purdy, marketing manager van het hotel, meldde aan de pers: "Miss Roberts and Catherine Zeta Jones certainly had a good time here."
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
©FOK.nl e.a.