FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 25 februari 2000

Japanners introduceren mini webtop

Volgens _joepie_ is het surfen via de GSM erg onhandig. Het kleine schermpje heeft niet zoveel ruimte en de toetsen van een telefoontje zijn niet ontworpen om letters in te voeren.

_joepie_ zou voortaan als man dan eindelijk zonder problemen met zijn handtasje en zijn poederdoos over straat kunnen want in Japan heeft men een kleine terminal bedacht om de problemen op klein formaat op te lossen. Een soort laptopje ter grootte van een poederdoos kan worden aangesloten aan de GSM en dienen als toetsenbord en extra beeldscherm.

Treinvangen...

In Zoetermeer heeft een 18-jarige jongen eerst zijn arm en vervolgens zijn leven verloren tijdens een dom spel, dat als volgt ging: hij en zijn vrienden speelden ter hoogte van station Centrum-West "wie-durft-er-zo-laat-mogelijk-voor-de-trein-weg-te-springen", waarbij het onfortuinlijke slachtoffer uitgleed en door de trein van zijn arm ontdaan werd.
Nadat zijn vrienden hem op het perron hadden getrokken, bezweek hij aan zijn verwondingen. Een broer en drie vrienden van het slachtoffer hebben zich bij de politie gemeld en hebben een verklaring afgegeven.Hij kan in het "hiernamaals" in ieder geval zeggen dat hij gewonnen heeft...
Met dank aan Soep v/d Dag voor de link.

Surfen het populairst

Nummie vertelde ons via de submit dat 'gewoon' surfen het populairst blijft. Op internet blijft de gemiddelde internetter de meeste tijd doorbrengen met surfen, dat blijkt uit een onderzoek van Newz.nl. E-mailen staat op de tweede en downloaden op de derde plaats.

Meer dan de helft (52.3%) van de ondervraagden besteedt de meeste tijd op internet aan surfen. Op grote afstand volgen het e-mailen (16.3%) en het downloaden (13.7%). Slechts 7.2% maakt verbinding om hoofdzakelijk te gaan chatten. Online gamen blijkt niet erg populair met 2.1% van de 'stemmen'.
Veel internetters blijken meerdere dingen tegelijk te doen, bijvoorbeeld surfen en downloaden. Surfen blijkt daarbij dan toch de belangrijkste bezigheid.

Geen zin? Fake het.

GHaven wees ons op een bijzondere site waar je virtueel even je gedachten kunt verzetten.

Soms heb je even geen zin, maar je moet toch. Je wordt ervoor betaald nietwaar? Om op zo'n moment toch ongemerkt je gedachten te kunnen verzetten is er nu "Nap 'n Coffee 1.0". Het ultieme alibi om lekker niets te doen.

Nap 'n Coffee biedt een keuzemenu voor te faken activiteiten en laat je zelfs de tijdsduur van de operatie bepalen. Je collega's zullen denken dat je computer hard aan 't werk is.

Nap 'n Coffee is geschikt voor 95, 98 en NT en is gratis te downloaden op http://supershareware.co.uk/Apps/7279.asp

Vrouw doet eigen hersenoperatie

_joepie_ had ons via de newssubmit het volgende te melden:
Een Britse vrouw beweert dat zij haar chronische vermoeidheid heeft genezen met enige doe-het-zelfchirurgie.
De 29-jarige Heather Perry uit het Engelse Gloucester voerde de stokoude techniek van het 'trepaneren' uit, waarbij een gedeelte van de scalp wordt weggesneden, om daarna een gaatje in de schedel te boren. Heather hoopte hiermee de ziekte M.E. weg te nemen, die haar een gevoel van permanente vermoeidheid gaf.

Zie je wel dat vrouwen beter tegen pijn kunnen dan mannen..

Snor kost bierdrinkers f 1,5 mln

Arne had ons via de newssubmit het volgende te melden: Besnorde mannen zijn grote bierverspillers. Volgens een onderzoek van bierbrouwer Guiness blijft er jaarlijks maar liefst 92.400 liter bier achter in allerlei soorten snorren. Dat kost de heren en de eventuele bierdrinkende besnorde dames zo'n 1,5 miljoen gulden.Vooral mannen met een hangsnor zijn een dief van eigen portemonnee. Zij verliezen jaarlijks bijna 100 gulden aan bier. Mannen met een dichte, kortere snor zijn 45 gulden kwijt. Wetenschappers hebben ontdekt dat de gemiddelde bierdrinker tien slokken neemt om een pint (ongeveer 0,57 liter) leeg te drinken. Per slok blijft gemiddeld 0,56 milliliter schuim in een snor hangen.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
special
Random Pics van de Dag #1271
©FOK.nl e.a.