FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 24 februari 2000

Afspraakje met de politie

Dixidito had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Twee Canadese toeristen hebben hun eigen inrekening geregeld. De twee waren op vakantie op de Kaaimaneilanden en dachten daar aan cocaine te kunnen komen. Ze hadden een telefoonnummer dat volgens hen toebehoorde aan een cocainedealer. De eerste maal dat ze het nummer belden kregen ze te horen dat het een verkeerd nummer was.Maar de twee volhardden. En of dat nou zo verstandig was. Ze belden het nummer nogmaals en werden uitgenodigd naar een bepaalde plek te komen. Eenmaal op die plek werden ze gearresteerd. Het nummer bleek van een hoge politiefunctionaris.

Newssubmit en T-shirt update

Zoals je misschien wel gezien hebt is er een nieuwe functie toegevoegd aan Fok! We hebben het tot "newssubmit" omgedoopt. Je kunt hiermee zelf nieuws inbrengen in Fok! door middel van een invulformulier. Na controle word je bericht geplaatst, mochten de news-editors het artikel, verhaal of nieuwsflard tenminste interessant genoeg vinden. Het linkje "Newssubmit" staat hierboven, onder de poll.
Ga nu naar de newssubmit en probeer het zelf uit!

Dan nog een berichtje over de T-shirts:
De shirts zijn over een week of 2 compleet klaar, dat betekent dat de mensen die nu al betaald hebben de kledingstukjes zo spoedig mogelijk daarna binnenkrijgen via de post. Het duurt allemaal iets langer dan gedacht, maar we komen er wel uit.
De exclusieve FOK!T-shirts zijn nog steeds te bestellen! Lees daarvoor eerst dit artikel.

Steeds meer Formule 1 gekeken

Vorig jaar is de belangstelling voor Formule 1 wéér gestegen. De FIA (de autosport-federatie) telde vorig jaar 57.754.361.716 kijkers. Dat getal is een meervoud van de wereldbevolking, maar dat komt omdat ze elke keer dat een kijker naar Formule 1 keek telden. Dus ook kwalificaties, herhalingen en televisierubrieken zijn meegeteld. Door het gewijzigde beleid van de FIA nam het aantal televisiestations dat Formule 1 bracht, af. Desalniettemin heeft het onwaarschijnlijke aantal van 68.782 stations de koningsklasse van de autosport gepresenteerd. Hiervoor geldt hetzelfde telprincipe als voor de televisiekijkers is
gehanteerd; op die manier wordt het aantal stations groot, maar wordt ook bereikt dat een station dat één maal aandacht besteed aan de autosport niet even zwaar wordt meegeteld als een station dat alle trainingen en Grand Prix' uitzendt. Ondanks de afname van het aantal stations nam het aantal uitzendminuten toe. Doordat de stations meer aandacht besteedden aan de Formule 1 steeg het aantal televisieminuten met bijna vijf procent tot 1.338.272! Snappie het nog?

Ik heb in ieder al weer veel zin in 12 maart, als het seizoen wordt afgetrapt op het circuit van Melbourne, Australië.

Microsoft komt met spelcomputer

10 maart. Dan zal Microsoft meer bekend maken over een van haar nieuwste projecten: een spelcomputer.

(Oud?)topman Bill Gates zal op de Game Developers Conference in San Jose duidelijkheid verschaffen over de zogenaamde X-box, waarmee Microsoft de concurrentie aan wil gaan met de Nintendo 64 en De Sony Playstation II (die een week daarvoor uitkomt.)

Het enige wat nu min of meer bekend is over de spelcomputer van Microsoft is dat het een harde schijf bevat, een modem, en een-op-windows-lijkend besturingssysteem. Over de chips is nog niets bekend evenmin als over welk bedrijf de computer gaat leveren.

Man hakt penis af

Een braziliaanse steenhouwer, die beweerde door de duivel bezeten te zijn, heeft zich nadat hij zich in borst en maag had gestoken van zijn geslachtsorgaan ontdaan. De man rende het huis van de buren binnen en vroeg om een keukenmes, waarna hij op zichzelf begon in te steken. Toen de politie arriveerde en hem wilde arresteren, sneed de man zijn penis eraf. De man en zijn orgaan zijn apart naar het ziekenhuis gebracht en na een operatie van zo'n 7 uur weer met elkaar herenigd

Hier kan ik maar een ding op zeggen: "AU"

Santana wint 8 grammys

Carlos Santana als grote winnaar bij de 42ste editie van de grammy awards. De man die afgelopen jaar een gigantische comeback maakte met het album 'supernatural' (weken op 1 in de VS) en de vrolijke single 'smooth' won maar liefst 8 grammys. Een record, dat hij overigens wel moet delen met Michael Jackson (die er in 1983 voor Thriler evenveel kreeg.)

Santana Kreeg awards in o.a. de categorieen 'beste album' 'beste popband' 'beste song' en 'beste instrumentale act'.

Ander hoogtepunt tijdens de uitreiking was de uitreiking van een prijs aan Elton John voor zijn gehele oeuvre.

Andere belangrijke grammy-winnaars waren:
Christina Aguilera: beste nieuwkomer
Sting: beste pop-album en beste zanger
TLC: beste R&B album
Dixie chicks: beste country album


klik hier voor een overzicht van de 42ste grammy uitreiking.

Te hoge salariseis van Friends?

Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston en David Schwimmer, de bekendste 'Friends' ter wereld verdienen nu al zo'n 220.000 gulden per aflevering van hun serie, maar voor het komende seizoen hebben ze een salariseis neergelegd van maar liefst 1,3 miljoen.

Het televisiestation NBC, dat de serie in Amerika uitzendt, en de produktiemaatschappij hebben tot april de tijd gekregen om zich over de eis te beraden. Besluiten ze niet over de brug komen, dan zou het wel eens het einde van 'Friends' kunnen betekenen.

Nou ik wil wel voor 220.000 piek per aflevering voor Friend gaan spelen hoor

Ze snappen 't :)

Als er pakjes bezorgd worden ontdekt de PTT dat ze steeds vaker voor een dichte deur staan. Joh! . Ook als het te lang duurt voor je achter je PC vandaan komt gooit de postcode een briefje in de deur en spurt snel weer weg (zelf meegemaakt). Er komt nu een nieuwe service: bezorgen bij de buren.
Gelukkig, voor in 't geval dat je kloteburen hebt (ja ik dus, ik heb ook altijd geluk), je kunt zelf aangeven of er bij de buren bezorgd moet worden of niet.
Als je niet open doet geeft de postbode het pakketje af bij de buren en laat dat aan je weten met 'n briefje.
Da's nou nog es een handige service (ook al ga ik er niet op vooruit, maar goed je kunt niet alles hebben).

Bezem door engelse banensites

Toen bleek dat Britse banensites slordig omsprongen met informatie besloot de regering om de bezem door de sites te halen. De sites werden betrapt op adverteren met vacatures die niet bestaan, overdrijven met salarissen, en het in het wilde weg naar bedrijven sturen van sollicitaties (en dat ook nog 'ns ongevraagd). Enkele werknemers hebben flinke problemen gehad dankzij dat rondsturen, zij hadden hun gegevens online gezet om te kijken of er betere banen waren, door het wilde rondsturen kreeg hun baas die sollicitatie te zien en ze werden dus gelijk ontslagen. Groot Brittanië heeft ongeveer 300 banensites, waarop in totaal ongeveer 4,5 miljoen werknemersprofielen staan.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.