Manhunt

Dinsdag 9 oktober 2007. In het kader van de mythevorming rond Willem Holleeder is de dood van Bram Zeegers natuurlijk prachtig. Aangezien Willem toch tijd over heeft, doet hij er goed aan zelf het boek maar te schrijven en de filmrechten nog even niet te verkopen. De kans dat het NFI nog iets ontdekt bij het onderzoeken van het lijk van Zeegers is niet heel groot, dus dat helpt ook weer verder om de mythe in stand te houden. Tenzij iemand er toch in slaagt de vriendin van Zeegers aan het praten te krijgen.

Voor Holleeder zelf is het allemaal niet meer van belang. Deze rechtzaak sleept zich nog wel even voort en het moet toch zelfs in Nederland mogelijk zijn om er een veroordeling van een jaar of drie uit te slepen. Met zijn kennelijke levensverwachting van twee jaar is dat dan dus verder wel opgelost.

Verder nog wat? Eh ja, FOK!frontpage krijgt concurrentie, Ed Nijpels naar bedrijfsleven en wederom geen nieuws over Maddie.

Ohw ja, en voor de mensen die erop zitten te wachten, Manhunt 2 is wederom afgekeurd. Wie niet snapt waarom kan even op 'Lees verder' klikken voor een Manhunt 2 filmpje.