Top of Flop: Angel of Mine

Vorige week was het oordeel toch wel positief: "Love Abuse" van Lukas Kasha is een top, dus. Allan24 verwoordde jullie mening nog als beste: "Net effe geluisterd... ik vind 'm wel aardig. Niet geweldig, maar toch een top(je).".

We hebben er weer eentje voor jullie.

Maak kennis met Esmée Denters, een 18-jarige Nederlandse zangeres uit de omgeving van Arnhem. Esmée probeerde twee jaar geleden al door te breken via TalentScout, maar dat werd geen succes. Sinds een paar maanden plaatst ze zelf haar eigen webcam video's op YouTube. ze is in de laatste weken een echte hype geworden: Ze krijgt heel veel positieve response en veel blogs hebben al aandacht aan haar besteed. Ze wordt de "next YouTube idol" genoemd. Vorige week plaatste ze haar versie van "Angel of Mine" op de site.

RealBizkit666 is niet zo erg te spreken over dit nummer, maar hij vindt Esmée wel een top: "Lekker wijf, leuke stem maar een kutplaat. Top dus.".

Ik vind het wel okay. Ze heeft een mooie stem. Maar ja, over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?