Hugo zinkt

Hugo Borst (whehehe ik zei borst), laat ik maar heel eerlijk zijn, ik vind het een omhoog gevallen lul, met z'n gladde kop is hij net wat te vaak op televisie te zien geweest, ik kijk zelden tot nooit naar voetbal, maar als ik een keer per ongeluk wel keek en de beste man gaf zijn vakkundige commentaar dan was dat voor mij de beste reden om gelijk naar een ander kanaal te zappen, ik weet niet wat het is, maar ik vind hem eng.

Stukjes schrijven gaat hem een stuk beter af, vaak best wel leuk leesvoer, vooral zijn stukjes in het AD zijn goed te verteren, maar mischien heeft dat wat te maken met feit dat je zijn porum en irritante stem niet hoort. Dan schrijft hij ook nog boeken van het soort wat na een keer lezen in de boekenkast verdwijnt en een tijdje later richting kringloopwinkel gaat.

Maar sinds kort is er een nieuw drama hoofdstuk aan zijn carriere toegevoegd, hij zingt, of laat ik het anders zeggen, hij doet een poging tot zingen, sorry Hugo, ik snap dat je boeken wilt verkopen, maar doe het dan niet op deze manier, of neem tenminste zangles, als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor ons....

Met dank aan miegel voor de submit.