Fokkers gesignaleerd bij Area-51

"Deze ochtend moest het er dan eindelijk van komen. We gingen een bezoek brengen aan het legendarische Area-51/Groom Lake. (of eigenlijk de ingang tot het complex) Meer info over Area-51 kan je overigens vinden op dreamlandresort.com. Maar eerst ontbijten bij Pat in de Little A'le'inn. Allemaal een paar spiegeleieren met toast en gebakken aardappels. Het was (bijna als vanouds) weer erg lekker.

Na het ontbijt werd het tijd om weer de weg op te gaan. we moesten vanaf de Little A'le'inn slechts iets van 20 mile rijden tot we bij de 'Mailbox road' aan kwamen. Hier staat de beruchte 'Black Mailbox' welke in werkelijkheid wit is.
Via de Mailbox road kwamen we uit op Groomlake road die uitkomt bij de ingang van Area-51."

"Beide wegen zijn wel onverharde wegen, maar door het vele verkeer wat er overheen gaat zijn deze wegen heel goed te berijden. (we hebben in Yosemite en Sequoia NP al over veel slechtere geasfalteerde wegen gereden) Alleen het laatste stukje wordt iets minder (wat meer gruis op de weg), maar we hadden al besloten om het laatste stukje te gaan lopen omdat we niet zeker wisten of je daar nog wel kon omkeren met de camper. Toen we in de buurt van de ingang kwamen zagen we in de verte de cammo Dudes (bijnaam voor de beveiligings mensen van Area-51) al op de heuvel staan te wachten op ons. Nog wat dichterbij gekomen kwam er als versterking een tweede cammo dude bij staan..."

Hoe het afloopt kun je lezen op Fam. Geerts Goes USA (dag acht en negen).

Zie ook dit topic.

Met dank aan gigatech.