Vijf gametips voor de maand oktober

Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit Header

Game: Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit
Platform: Xbox 360, PlayStation 3, pc
Ontwikkelaar: Arkedo Studios
Uitgever: SEGA
Releasedatum: 3 oktober 2012
Genre: Platform
Preview

Stel je het volgende eens voor. je bent een ondood konijn en de prins van de onderwereld. Dan heb je dus een behoorlijke reputatie hoog te houden. Wanneer je dan gefotografeerd wordt met je badeendje in bad, is dat iets wat je niet kunt gebruiken. Precies dit overkomt Ash in Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit. Het is dan ook jouw doel in het spel om de honderd mensen die jouw foto's online hebben gezien te achterhalen en uit te schakelen. Gewapend met bizarre wapens en een cirkelzaag die ook dienst doet als motor ga je het avontuur tegemoet.

In een wereld die even zo bizar is als de vijanden die je tegenkomt en moet verslaan wordt één ding snel duidelijk. Hell Yeah! moet het niet hebben van de geweldig mooie graphics of de filmscriptachtige verhaallijn. Het spel heeft één doel helder voor ogen staan. Kostelijk vermaak en het liefst zo debiel mogelijk.

Waarom gaat dit spel slagen?
Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit is een geweldig spel als je op zoek bent naar iets simpels en uitermate vermakelijks. Als je een platformer zoekt die dikke tranen van het lachen biedt heb je aan dit spel zeker geen miskoop.

Waar kan het misgaan?
Debiel en bizar is leuk, maar net als bij de Naked Gun-films is het de vraag hoe lang dit leuk en vermakelijk blijft. De lengte van het spel en de prijs-kwaliteitverhouding zullen essentieel worden voor het succes van dit spel.