Releaseparty Assassins Creed: Brotherhood

Woensdag 17 november, de Supperclub te Amsterdam. "The Night Of The Assassin"; de releaseparty van Assassin's Creed: Brotherhood. Dresscode: Rood... Waar haalt een gemiddelde Nederlander in hemelsnaam rode kleren vandaan? En dan het liefst rode kleren waarmee je veilig door Amsterdam kunt lopen... Kasten werden overhoop gehaald, vrienden en familie aangeklampt, want zonder rode kleren kon de toegang je nog wel eens ontzegd worden.

Uiteindelijk konden we (Nebo en Tombolafan) rood genoeg worden om met een goed gevoel richting de hoofdstad af te reizen. Eenmaal bij het feest aangekomen bleek dat we nog redelijk overdressed waren... Een minimaal rood streepje in een blouse of een rood sjaaltje was al genoeg om binnen te komen. Helemaal als je een (semi-)BN-er was, zoals een paar soapies, Valerio en de gebroeders Saunders.

Het feest begon met de aankomst van Ezio en zijn broederschap in een paardenkoets.

enzio 1 klein enzio 2 klein

enzio 4 klein enzio 3 klein

Om binnen te komen moest je langs een stel vervaarlijke ridders.

ridders 1 klein ridders 2 klein

Hoewel niet iedereen zich volledig aan de dresscode gehouden had, was rood toch wel de meest voorkomende kleur. Uiteraard was er ook mogelijkheid tot het spelen van Assassin's Creed: Brotherhood. Een mogelijkheid waar we natuurlijk graag gebruik van hebben gemaakt.

rood 2 klein gamen 2 klein

gamen 1 klein rood 1 klein

Assassin's Creed: als er één game is die bij de eerste presentatie monden liet openvallen, dan was het deze game wel. Vrij bewegen door een gigantische omgeving, overal klimmen waar je klimmen wilde en een sluwe assassin uithangen met Altaïr. De uiteindelijk game liet helaas te wensen over en bracht Ubisoft net dat beetje extra druk op de schouders voor het ontwikkelen van Assassin's Creed 2, welke voor vele gamers de GOTY van 2009 is gebleken. Deze keer kropen spelers in de huid van Ezio, een andere voorvader van Desmond, die vanuit het heden het leven van deze assassin herbeleefd. Ezio is inmiddels een gerespecteerd assassin en zal in Assassin's Creed: Brotherhood de leiding nemen in het herstellen van Rome en het uitroeien van corrupte machthebbers.

 

Na het poseren met één van de karakters uit de game heeft Nebo zijn eigen Assassin-kleren uit de kast getrokken om het spel te gaan spelen. Houd FOK!games dus in de gaten voor de review!