Sony's najaarsline-up

Vorige week presenteerde Sony hun line-up voor dit najaar, en dat zijn niet een paar spellen, maar een hele rits games voor de PlayStation 2, PlayStation 3, PSP en het online netwerk PSN. Omdat je misschien het overzicht een beetje kwijt bent van wat je als Sony-liefhebber de komende tijd kunt verwachten, hier een overzichtje van alle games die eraan zitten te komen.

SingStar Turkish Party
Op de Games Convention in Leipzig werden een aantal nieuwe SingStar-games aangekondigd. Hoewel iedereens aandacht natuurlijk uit ging naar Disney\'s SingStar-game, werd er ook een speciale Turkse SingStar aangekondigd. SingStar Turkish Party is de bekende SingStar-game, maar dan met alleen maar Turkse liedjes. Je kunt meezingen met de grootste namen uit de Turkse muziekwereld. Tarkan, Mustafa Sandal en Sezen Aksu, allemaal zijn ze van de partij. Of het oerhollandse deel van Nederland hier ook vol spanning op zit te wachten valt te betwijfelen, maar voor wanneer je eens wat anders wil zingen is dit een mooie titel. 22 oktober kun je deze game in de winkel verwachten.

SingStar Boy Bands vs Girl Bands
Naast SingStar Turkish Party werd ook SingStar Boy Bands vs Girl Bands aangekondigd. WestLife, SpiceGirls, SugerBabes, Bananarama... De liedjes van de bekendste popgroepjes zijn speelbaar in deze jongens tegen de meisjes-game. Natuurlijk mag je als groepje mannen ook in de huid van een girl band klimmen of vice versa. Weer eens wat anders dan een Rock Band, zo\'n meidengroep. Deze game zal deze herfst verschijnen

SingStar zingt met Disney
De beste SingStar-aankondiging was toch overduidelijk SingStar zingt met Disney. Vrijwel iedereen is opgegroeid met de bekende Disneyfilms als Assepoester, Pinokkio, De Leeuwenkoning en Jungleboek. Nu kun je helemaal los gaan met de liedjes uit deze films. en zingen dat je niet kunt wachten totdat je koning bent of het welbekende Bibbidi-bobbidi-boo. Op 21 november zal het Disney-feest los gaan barsten.

EyeToy Play: Hero
Riddertje spelen, wie heeft het vroeger niet gedaan. EyeToy Play: Hero wordt geleverd met een speelgoed zwaard. De EyeToy registreert de bewegingen die met het zwaard gemaakt worden. Waardoor je de monsters en andere vreemde wezens met je speelgoedzwaard te lijf kunt gaan en een held kunt worden. Wanneer deze game precies in de winkels zal komen te liggen is nog niet bekend, maar dit zal nog in 2008 worden.

EyeToy Play: PomPom Party
Cheerleaden is nooit echt goed van de grond gekomen in Nederland, maar voor alle wannabee cheerleaders is er nu een oplossing genaamd EyeToy Play: PomPom Party. Gebruik de bijgeleverde pompoms om je beste moves te showen. De camera zorgt ervoor dat je jezelf op het scherm tussen een groep cheerleaders ziet staan. In totaal kun je 25 liedjes lang cheerleaden. Zoals de meeste EyeToy-games van de laatste tijd lijkt ook deze game vooral voor kinderen bedoeld. Wanneer deze game precies in de winkels zal komen te liggen is nog niet bekend, maar dit zal nog in 2008 worden.



Buzz! Junior: Crazy Racers
Buzz! Junior is een lijn van kinderspellen op de PlayStation 2. Na monsters, apen en dino\'s is het nu tijd voor een auto-game met de naam Buzz! Junior: Crazy Racers. Bereid je voor op gammele touwbruggen en oude Incatempels waar je in je wagentje overheen scheurt of in een vliegtuig omheen vliegt. Mocht racen toch niet helemaal je ding zijn, dan bevat het spel gelukkig nog een aantal mini-games zoals we gewend zijn van de andere Buzz! Junior-games waarbij het draait om timing en vaardigheden. Verwacht van deze game dus dezelfde soort gameplay als van de eerdere Buzz! Junior-games, maar dan met de nadruk op racen. Ook bij deze titel is nog niet bekend wanneer we ermee aan de slag kunnen.