De FOK!nieuwsredactie zoekt versterking!

De nieuwsredactie van je favoriete website heeft verse crewleden nodig. We zoeken redacteuren die zelf items schrijven, opvallend of gewoon informatief nieuws wat jij zelf hebt gevonden of wat je medeFOK!kers via de submit aanleveren. Maar we hebben ook crew nodig die het nieuws van de persbureau's ANP en Novum op de site plaatst. In het laatste geval sporen we aan dat die berichten wat worden 'verFOK!t', maar dit is niet verplicht.

We stellen verder overigens ook geen verplichtingen aan je crewschap zoals berichtenquota of aantal uren actief. Maar het is natuurlijk wel handig als je er voldoende tijd voor hebt.

Modereren
Reacties onder nieuwsberichten zijn de bestaansreden van de Frontpage. Die nemen we door en verwijderen eventueel een gedeelte of gehele reactie. Uiteraard zo min mogelijk, want FOK! heeft vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel. Om onze redacteuren te ontzien zoeken we hiervoor tevens gespecialiseerde moderators. De ideale mod heeft een band met de site en onze users, gevoel voor wat wel en niet kan, en is in staat discussies eventueel bij te sturen.

Mailtje
Ben jij die nieuwsliefhebber, nieuwsfan of zelfs nieuwsjunk die ons graag helpt om van FOK! een nog betere site te maken? Vertel ons dan over jezelf en stuur een mailtje naar frontpage@fok.nl.

Zet ajb in de subjectregel de woorden Sollicitatie FOK!nieuws en daarnaast ofwel Redacteur of Moderator. Vermeld ook je username, want we gaan er in principe vanuit dat nieuwe crew in ieder geval al gewoon geregistreerd gebruiker is. Uitzonderingen hierop zijn niet onmogelijk maar wel zeldzaam.

We hopen van je te horen!

FOK!nieuwsredactie zoekt versterking!