[Prijsvraag] Sinterklaascadeaus van Yoursurprise!

Ben je dit jaar op zoek naar een echt origineel cadeau voor Sinterklaas? Iets waar je iemand persoonlijk mee verrast? Kijk dan op Yoursurprise.nl/fok voor de leukste cadeaus!

Diverse leuke, handige en mooie hebbedingen die passen in de schoen of in je surprise! Je kunt denken aan een chocoladeletter met je eigen foto, een persoonlijk Sinterklaaslied met de naam van de ontvanger en een spannend boek met naam. Maar je kunt online nog veel meer gave dingen maken met jouw leukste foto’s en teksten! Een canvas van je dierbaarste foto, kleding met jouw ontwerp, een fles heerlijke wijn met je eigen etiket en design, jouw eigen wenskaarten met spraakmodule!

In samenwerking met Yoursurprise.nl/fok mogen we een exclusieve korting van 10% aanbieden op alle artikelen op deze speciale pagina voor FOK!

Daarnaast mogen wij ook eens 10 waardebonnen van 20 euro weggeven! Deze kan je dan ook op Yoursurprise.nl gebruiken! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een waardebon, is antwoord geven op de onderstaande vraag:

Hoe heet het paard van Sinterklaas?
Het antwoord op deze vraag kan je hier invullen! Moedoen kan tot 30 november.