[update] Fok! Radio om 20:00 uur van start

Fok! RadioUPDATE 23:12

FOK! Radio gemist? Dan is de stream nu als herhaling af te spelen. Je krijgt het geluid dus als stream binnen. We hebben de uitzending in twee delen gehakt.
Deel 1
Deel 2

Orgininele bericht:

FOK! Radio moest er begin oktober na drie uitzendingen mee stoppen. Maar vandaag is het programma keihard terug. Om 20:00 uur beginnen we aan een gloednieuwe aflevering. In het vernieuwde FOK! Radio hoor je voortaan niet alleen de stem van Nolius, maar ook die van SunChaser. Daarbij zitten er veel nieuwe dingen in het programma!

Je kunt nu al inschakelen! Je hoort tot 20:00 uur non-stop muziek. Meteen luisteren?? Klik hier!

Vanavond in de uitzending!
In de uitzending van vanavond is alles te horen over Dagobert. Hij is moderator van het FOK! Eiland en is al lang actief op het forum. Ander forumnieuws hoorde je normaal van Lord Dreamer, maar hij is nu eindredacteur geworden van het frontpage nieuws. Helaas zit hij daardoor minder op het forum. Maar we hebben een andere (bekende) user bereid gevonden om de forum-week met ons door te nemen. Wie dat is? Dat hoor je vanavond!

Natuurlijk hoor je ook weer de column 'Sunchaser gaat offtopic' die, zoals de titel al doet vermoeden, door SunChaser zal worden voorgedragen. Hij geeft zijn visie op de week die geweest is. Ook komt er weer een user aan het woord. Deze week is dat Heatwave. Hij is ook moderator, maar vertelt nu meer over de onzin-meet die eraan zit te komen. Wil je overigens ook je vijf minuten aan eeuwige roem op de radio? Mail dan ff je naam en usernaam naar radio@fok.nl.

Natuurlijk gaan we ook muziek draaien. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht via dit topic op het forum. Maar ook via de mail, radio@fok.nl, kun je plaatjes aanvragen. De aangevraagde plaatjes waarbij een leuke motivatie gegeven is, hebben voorrang.

En dan valt er tot slot ook nog eens wat te winnen. Wat en hoe hoor je vanavond! De uitzending duurt tot 22:00 uur.

Hoe kan ik luisteren?
Het radiostation waarop FOK! Radio te horen is, is nog niet online. Die begint pas op 1 januari. Maar speciaal voor FOK! Radio is vanavond de stream al online. Vanaf 19:00 uur kun je intunen.

Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Klik hier om te luisteren via Real Player of Windows Media Player. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Heb je Winamp? Dan kun je meteen luisteren door hier te klikken. Lukt dat niet? Klik dan op een van deze servers:
Hoge kwaliteit (breedband)
Lage kwaliteit (smallband)
Hoge kwaliteit extra (met dank aan Shock Media)

Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf op de Frontpage te staan.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Je kunt ook radio@fok.nl toevoegen aan je MSN of naar hetzelfde adres een mail sturen.

Veel luisterplezier!

FOK! Radio heeft overigens ook een eigen pagina! Deze kun je hier vinden!