Winnaars Fok! Prijsvragen week 24

Voordat de temperaturen op hol slaan hier vandaag, zullen we maar snel de prijswinnaars van de prijsvragen van de afgelopen week bekend maken...

Trancendance
Trancendance vind plaats op donderdag 20 juni a.s. in Off_Corso in Rotterdam met de DJ's Marcello, Roog, Eric de Man & Rogier. Maar liefst 10 x 2 kaartjes mochten wij weggeven onder degenen met het goede antwoord op de vraag wat Off_Corso was geweest voor het een club/lounge werd. Dat moest uiteraard een bioscoop, oftewel Bioscoop Corso, zijn. De winnaars zijn:

harmklaas
SoCoReBu
Nadientje
Eek
dana19
Karel93
FrankVanKlaveren
Lord_Corani
Denz
Mordreth

Streetparade Middelburg
Op 6 juli a.s. vindt de Streetparade Middelburg plaats. De eerste Streetparade vond natuurlijk plaats op 28 juni 2001. De winnaars van 2 VIP-kaarten zijn geworden:

qltel
Douchekop

Jullie krijgen allemaal zo spoedig mogelijk bericht.
Mocht je geen winnaar zijn van de VIP-kaartjes? Dan maak je alsnog kans op VIP-tickets als je via http://tickets.streetparademiddelburg.nl je kaartjes besteld. Want onder de mensen die on-line bestellen worden tientallen VIP-kaartjes extra verdeeld.

No Doubt
En dan was er nog de te winnen nieuwe CD van No Doubt. De verloofde van Gwen Stefani heet natuurlijk Gavin Rossdale en de band heet Bush. Degenen die binnenkort de CD in hun brievenbus kunnen verwachten zijn:

Giovanni
Fielmich
VixenFromHell
Sheepcidus
hyperfuzz

Deze week zijn er op de Frontpage natuurlijk weer leuke nieuwe prijzen te winnen. Geniet van de zon allemaal!