E-sigaret: Kangertech EVOD 2

Conclusie

De EVOD 2 is een uitstekend product; degelijk, makkelijk in gebruik, en een perfecte e-sigaret om als starter mee te beginnen. En ook de al wat gevorderde damper kan er door de aanpasbaarheid en goede compatibiliteit nog aardig mee uit de voeten. De starterset is erg compleet met de dubbele e-sigaret, 5 extra coils, laadkabel, muurlader en duidelijke handleiding (helaas alleen in het engels, maar dat vind ik persoonlijk geen probleem) en ik zou hem iedereen die aan het dampen wil beginnen, van harte aanbevelen.

Dan rest mij nu nog het stukje waar fabrikanten wat mee zouden kunnen doen, maar ik geloof nooit dat die hier mee lezen. Gewoon om effe te zeiken, we zijn tenslotte nederlanders.

De EVOD 2 heeft een uit/afneembaar metalen mondstukje. Dat had de eerdere EVOD niet, want die had standaard een plastic drip-tip. Nu kun je hem wisselen, maar het ding zit niet overdreven vast en ik kan mij voorstellen dat er omstandigheden zijn waaronder je die kwijt zou kunnen raken. Voor mij hoeft dat verwisselbare sowieso niet zo eigenlijk.

De fire button is voor mijn lompe fikken eigenlijk een beetje te klein; ik moet altijd kijken waar dat ding zit, in tegenstelling tot de fire button van mijn Vision Spinner II, die ik gewoon op de tast vind; zelfs met dunne werkhandschoenen aan. Daar valt iets aan te verbeteren wat mij betreft voor Kangertech. Dat geldt trouwens eigenlijk voor de hele batterij, want die zou in zijn geheel wel iets langer mogen zijn om nog lekkerder in de hand te liggen, maar ik kan me voorstellen dat het voor een vrouw al een stuk beter is. En een grotere batterij gaat natuurlijk ook een beetje ten koste van de broekzak-a-bility en de eerste aanschafprijs.

Kangertech EVOD 2

De verkoopprijs van deze Kangertech EVOD 2 starterset bij SmokeSmarter.nl bedraagt op dit moment: € 52,99

Welnu, denk ik dat ik alle puntjes wel gehad heb, en alles wel een beetje gezegd hebbende rest mij nog het onderstaande:

Disclaimer: dampen gaat ten koste van je rookverslaving; je houdt daardoor geld over, wat je gaat uitgeven aan toffe hardware en lekkere smaakjes. Tevens zul je ervaren dat je longen beter gaan functioneren en je smaakpapillen tóch wat meer kunnen als je altijd al dacht, en de mensen in je omgeving zullen je meer gaan waarderen omdat je niet meer stinkt als een ongewassen asbak. Tevens zul je na verloop van tijd zelf ook vinden dat sigaretten vies zijn, want dampen is gewoon 100 keer lekkerder en prettiger.

Het is een kwestie van wennen allemaal, maar geloof mij, dat gaat héél rap.
Ik zeg: doen!