Rockstar Games presents Table Tennis

De gameplay zit dus behoorlijk goed bij Table Tennis, maar jammer is dat je maar vier tournamenten hebt om aan mee te doen, en nog een exhibition-mode waarin je je vrijgespeelde characters en speelruimtes kunt inzetten in een leuk potje tafeltennis. Dit kun je ook met zijn tweeën spelen, wat erg vermakelijk kan zijn, ware het niet dat het systeem net iets te moeilijk is om aan non-gamers uit te leggen en iets te veel tijd om onder de knie te krijgen nodig heeft om na een avondje stappen met een paar vrienden te spelen. Een online-modus zou dus precies fantastisch zijn, maar helaas heeft Rockstar deze niet meegeleverd en zul je het dus met deze karige modus moeten doen. Een boxshot van dit spel kan dus aan Wikipedia toegevoegd worden onder \\\"Gemiste Kans.\\\"

<\/center>

De graphics van het spel zijn, uiteraard geheel onverwacht, een stuk minder dan die op de Xbox 360. Waar je bij die versie de gezichtsuitdrukkingen en het zweet op iemands voorhoofd kon zien, is dat op de Wii een stuk moeilijker. Ook de animaties en omgevingen zien er gewoon minder uit: voor de Wii is het redelijk, maar toch geloof ik niet dat het uiterste uit de grafische mogelijkheden is gehaald.
Het geluid zit dan wel weer helemaal goed: het publiek juicht lekker mee, de schaarse momenten dat er gepraat wordt door de spelers klinkt goed, en vooral de techno-achtige achtergrondmuziek past perfect bij dit spel met zijn licht opzwepende beats en lekkere deuntjes.


<\/center>