Need for Speed: Underground 2

NFS:U 2 ziet er op de Xbox zeer gelikt uit. De omgeving is erg mooi met allerlei kleurige lichtjes die de stad sfeer geven en de verschillende thema\\\'s van de gebieden goed weergeven. Het verkeer dat je rond ziet rijden is dan weer niet echt mooi gedaan. Het blijven toch nog steeds dozen op wielen. Op volle snelheid zullen deze slakken je niet opvallen, maar bij een botsing ga je die lelijke krengen al snel haten.
Helaas ziet je auto er ook nog een beetje kartelig uit. Het is niet storend, maar het zal je zeker opvallen als je een keertje de PC-versie hebt gezien met anti-Aliasing aan. Voor de Xbox ziet het er gewoon goed uit.



<\/center>

Het geluid van de wagens is ook goed uitgevoerd en zal bij iedere upgrade een tikkeltje veranderen, totdat je wagen lekker brult als je even het gas intrapt. De soundtrack is ook dik in orde met allerlei bekende namen. Het spel bevat vooral hiphop- en rocknummers die typisch Amerikaans klinken. Dit had misschien wel wat beter aangepast mogen worden voor de Europese markt, vooral omdat de custom soundtrack optie totaal afwezig is.



<\/center>