Need for Speed: Underground 2

Need for Speed: Underground 2 is een arcade racer in hart en nieren. Als je over de weg rijdt hebt je het gevoel dat je wagen gewoon lekker over het wegdek glijdt en geen enkele moeite heeft met bochten en uitwijken van het verkeer. Het rijden heb je dan ook binnen enkele seconden onder de knie. Dit maakt het spel uitermate geschikt voor de casual gamer die niet de moeite zal nemen om zijn of haar wagen compleet onder controle te krijgen.


<\/center>
Realisme-fans kunnen hun hart een klein beetje ophalen; men heeft ook tune-opties in het spel gestopt, waarin je allerlei kleine dingen kan aanpassen om net dat kleine beetje extra uit je wagen te persen. Je hebt deze opties absoluut niet nodig om het spel uit te spelen, maar het kan wel net dat beetje uitmaken als je een tijd wilt verbeteren.


<\/center>
Multiplayer
Een echte racer zal al snel de computerspelers in het stof laten happen en over willen stappen op echte tegenstanders. Dit kan via een splitscreen optie of via Xbox live. Op live zul je genoeg tegenstanders vinden die wel even een potje met je willen racen. Je kunt met maximaal zes spelers rubber gaan verbranden. EA lijkt wat geleerd te hebben van Burnout 3, want dit gaat allemaal een stuk soepeler. Hopelijk zet EA deze goede lijn door.