Boek: Kluun - Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Zwanger zijn is voor een vrouw al een hele opgave. Maar voor haar man is het ook een tijd vol mysteries, hormoonperikelen (die van zijn vrouw) en onwetendheid. Aan dat laatste probeert Kluun met zijn boek iets te doen. Hij schetst de ontwikkeling van de baby in maandelijkse stappen, vertelt wat er op je af kan komen tijdens bezoeken aan de verloskundige, en geeft tips over wat je als aanstaande vader allemaal wèl en vooral níet moet doen. Lees vooral de Impress your wife-stukjes aandachtig door!

Het boek is met de nodige humor geschreven. Waarschijnlijk gaat Kluun ervan uit dat je als man een zwangerschap alleen aankunt met humor. Vermoedelijk is het echte mannenhumor, die mij als vrouw niet zo heel erg kan boeien, al zitten er leuke stukjes in. Het leukste vind ik de verklarende woordenlijst achterin.

Maar ondanks dat staat er best veel informatie in het boek, al is het beknopt. Als je echt wat meer van alle aangestipte onderwerpen wilt weten, is het noodzakelijk om uitgebreidere info te zoeken. Overigens is daarvoor de genoemde woordenlijst een handig startpunt. Onder Zwangerschap vind je alle mogelijke links naar internetsites waar je je helemaal kunt uitleven.

En aan het eind komt het allemaal helemaal goed. Zelfs als de zoon i.u. (zoon in uitvoering) een dochter blijkt te zijn.



Paperback ¤ 10,00 | 128 Pagina's | Uitgeverij Podium B.V. | 2004
ISBN: 9057593866