DVD: DefQon.1


DJ vs DJ
Bij het kiezen van deze optie kan je kiezen tussen Outblast of Technoboy. Als je een keuze hebt gemaakt krijg je een verslag te zien van een afspraak met Outblast en Technoboy. Technoboy wordt even meegenomen door Amsterdam heen en krijg zijn eerste haring. Als hij moest kiezen tussen haring of pizza dan werd het toch pizza. De Kroket vond hij ook wel lekker tot de interviewster begon over wat er allemaal wel niet inzit. Het is heel grappig om te zien hoe Technoboy door Amsterdam heen wandelt.
Making of
Zoals de titel al zegt laat dit stukje je zien hoe het hele evenement is opgebouwd vanaf de grond. Je ziet de rijplaten naar binnen komen, grote graafmachines het zand goed verdelen, tenten worden opgebouwd en nog veel meer wat er komt kijken bij zo'n opbouw periode.

Report

Je ziet in dit deel alle DJ's voorbij komen voor ze nog even moeten draaien, zo zie je dat Outblast dacht dat hij later moest draaien dan hij officieel stond en Pavo na zijn set gewoon lekker Nederland -Tsjechië ging kijken. Ook zijn er interviews met partypeople die nog wat dingen kwijt willen zoals hoe ze zelf hun kleding hebben gemaakt voor dit event.

Photo Album
Dit deel stond ook op de InQontrol DVD; het is niets anders dan een diashow van alle foto's die op het evenement zijn gemaakt door Q-dance. Om de paar seconden zie je elke keer een nieuwe foto voorbij komen. Helaas ook dit keer weer zonder achtergrondmuziek.
Conclusie

Deze DVD geeft op een superleuke manier de sfeer weer op DefQon.1. Ik denk dan ook zeker dat hij erg leuk is om aan je verzameling toe te voegen als je hier bent geweest. Het is niet alleen een registratie van het evenement zoals je hebt kunnen lezen, maar er staan ook leuke extra's op de DVD. Ook gaat de DVD niet alleen in de aanwezige DJ's. Er zijn heel veel publiekshots en wie weet sta je er zelf ook nog wel op. Grafisch zit de DVD helemaal goed in elkaar, ik heb geen rare bugs kunnen vinden. Deze DVD krijgt van mij een 8.