Game: World Championship Snooker 2004

Het spel ziet er over het algemeen goed uit, zeker voor een snookerspel.
De omgevingen waar je in speelt zijn erg gedetailleerd. Zo is één van de omgevingen hetzelfde decor als de officiële wereldkampioenschappen, en deze is tot in de kleinste details nagemaakt, van het glas water naast de wachtende speler tot de 'ballenjongen'.

De spelers zien er ook erg goed uit, ze bewegen vloeiend en realistisch. Minpunt hierbij is echter wel de gezichten. Hoewel ze er zeker niet slecht uitzien, zien ze er toch wat 'doods' uit.

De tafels waar je op speelt, en het oppervlak waar je het merendeel van de tijd naar kijkt, is erg gedetailleerd. Door details als krijtstrepen die tijdens het spelen op het laken verschijnen en de netjes onder de pockets om de ballen op te vangen, is te zien dat de makers goed naar echte tafels hebben gekeken en deze zo realistisch mogelijk na hebben gemaakt.




De graphics kunnen nog zo mooi zijn, zonder geluid heb je er nog niets aan.
Hoewel het geluid bij een snookerspel misschien veel minder belangrijk is dan het beeld, is ook hier veel aandacht aan besteed.

Dezelfde commentators die bij de BBC hun commentaar geven zijn hier ook ingehuurd om commentaar te geven tijdens de wedstrijd.

Het publiek is natuurlijk ook aanwezig, tenminste, als je in een zaal speelt waar publiek is. Dit publiek zorgt ervoor dat er tijdens het spelen een sfeer hangt die er ook is tijdens de wereldkampioenschappen. Ook hier is weer aan details gedacht; zo kun je regelmatig een kuchje horen uit het publiek en gaat er af en toe een mobiele telefoon af.

Het geluid van de ballen zelf klinkt erg goed, en ook de botsingen tussen de ballen klinken realistisch.