Game Review: NHL 2004

Dynasty Mode
Wat een leuke nieuwe optie is, binnen NHL 2004, is de Dynasty mode.
Bij deze speloptie ben jij de General Manager van een team naar keuze. Jij bent de baas over alles. Tot jouw taken als General Manager behoren: draften, ruilen van spelers, contractbesprekingen en het financiële plaatje regelen. Door het winnen van wedstrijden krijg je punten waarmee jij jouw team beter kunt maken, en je kantoor kunt uitbreiden. Voordeel is dat je kunt kiezen of je zelf het ijs op gaat of dat je de wedstrijden laat simuleren.

Conclusie
NHL 2004 is er weer één van de vele ijshockey games van EA. Ik moet zeggen dat ik het toch weer een goede nieuwe versie vind en niet een upgrade.
IJshockeyfans zullen deze game ook een stuk beter vinden dan zijn voorgangers. Helaas is de AI (kunstmatige intelligentie) weer niet helemaal geweldig, dat is erg jammer. Gelukkig zijn de positieve kanten dit jaar erg goed. De Dynast mode is erg leuk om te doen, er is een nieuw vecht- en bodycheck-systeem, en het spel is veel realistischer door het nieuwe passing systeem dat ze in het spel gebracht hebben.
De grootste domper van dit jaar is in mijn ogen de online-optie, die alleen beschikbaar is in Noord-Amerika. Erg jammer want de meeste mensen vinden in hun omgeving niet veel mensen die van dit spel houden en de mogelijkheid om online te kunnen spelen, zou voor hun een uitkomst zijn geweest. Ik geef NHL 2004 een 7. Het is een goed spel maar geen topper uit de EA serie.


NHL 2004
PluspuntenMinpunten
  • Realistischer
  • 2-button touch sensitive passes
  • Dynasty Mode
  • Niet online in Europa
  • Moeilijk voor beginners
  • Grafisch
    Geluid
    Speelbaarheid
    Levensduur
    Eindscore7