Party: Welcome to the Pleasuredome

Blackbox
Thema van Pleasuredome was eigenlijk een beetje "Moulin Rouge". De aankleding van de Blackbox was dan ook geheel in deze stijl. Bij het binnenkomen van de Blackbox viel het enorme podium eigenlijk meteen op. Grote rode fluwelen gordijnen namen de overhand op het podium. De DJ's stonden in een soort oversized sofa te draaien. Boven het podium hing een groot bord met het Pleasuredome-logo, dat heel stijlvol allerlei lampjes eromheen had zitten.
In de zaal zelf stonden verder nog wat pilaren met daar bovenin kamertjes gemaakt met rood licht waar dansers stonden te dansen. Wat wel heel erg opviel was de kroonluchter die ook was gebruikt op Qontact en Luxurush, ze hadden nu enkel wat rode stof ertussen gehangen. Ook stond het VIP-deck aan de achterkant van de zaal zoals hij bij Qontact stond. Op dat VIP-deck stonden hangtafels en hadden ze een eigen bar. De Blackbox had de hele nacht een rood licht om in de stemming te blijven.

Postbanklounge
De naam van de zaal zegt het eigenlijk al. Deze ruimte was ingericht als lounge. Grote witte kussens lagen in deze zaal, zodat je even kon gaan zitten. Er stond ook een DJ te draaien in de Postbanklounge, achter hem hingen grote witte doeken waar filmpjes op af werden gespeeld. Verder was deze zaal nogal leeg en kaal, maar het is dan ook niet voor niets een lounge.

De bovenste tribune, zeg maar de grootste van de Heineken Music Hall, was afgesloten. Het kleinere balkon was wel voor iedereen toegankelijk. Ook waren het Guest-deck en VIP-deck gewoon open.

Hal
In de hal waren er natuurlijk weer de diverse eet-stands te vinden. Zoals gewoonlijk de broodjes frikandel, kroket en unoxworst, maar ook pizza en Ben en Jerry ijs. Wat wel anders was dan normaal waren de video-emailboodschappen die je kon versturen in de hal. Zelfs de stand met "Glow in the Dark" spullen was helemaal ingericht op de Pleasuredome manier. Rood kleed over de stand, en alles lag mooi uitgestald.