FOK! Wat een weer: meeste zon in het oosten

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend valt vooral in het westen en noorden af en toe regen, elders is het droog. Verder is er veel bewolking, alleen in het oosten is de zon af en toe te zien. Er is weinig wind.

Vanmiddag is er vrij veel bewolking en vooral in het westen valt er af en toe regen. In het oosten is de zon af en toe te zien maar daar kan in de loop van de middag een bui tot ontwikkeling komen, daarbij is ook onweer mogelijk. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het westen tot plaatselijk 18°C langs de oostgrens. De wind is zwak tot matig en komt uit uiteenlopende richtingen.

Vanavond zijn er opklaringen en kan er eerst nog een bui voorkomen. De zuidwestelijke wind is eerst matig tot vrij krachtig en neemt van het zuiden uit geleidelijk af.

Komende nacht is het droog. Plaatselijk kan mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C plaatselijk in het westen tot 8°C in het noordoosten. Er staat amper wind.

Tot morgen!

                   

Ook in Frankrijk was kans op een bui (Foto: Professionele-idioot)
Ook in Frankrijk was kans op een bui (Foto: Professionele-idioot)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.