FOK! Wat een weer: enkele buien

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er af en toe zon en komen er enkele buien voor. De wind is zuidwest en meest matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanmiddag schijnt de zon af en toe en trekken buien van west naar oost over het land. Vooral in het zuidoosten komt er plaatselijk onweer voor en is er ook een kans op hagel. Vooral in het westen komt er later meer ruimte voor de zon. De middagtemperatuur loopt uiteen van 11°C langs de noordwestkust tot 15°C in Limburg. De wind is zuidwest en meest matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond komen er nog steeds enkele buien voor. Er zijn ook enkele opklaringen. De wind is zuidwest en meest matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht trekt een regengebied van noordwest naar zuidoost over het land. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het noorden tot 10°C in het zuidoosten. De wind is matig en komt uit het zuidwesten, in de loop van de nacht wordt de wind noordwest en neemt aan zee toe naar vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

Buienwolk die verscholen is (Foto: Rob)
Buienwolk die verscholen is ((Archief)foto: Rob) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.