FOK! Wat een weer: wat regen en wat bewolking

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend regent het vooral in het oosten nog af en toe. In het noorden en oosten is er eerst nog plaatselijk mist mogelijk. Van het westen uit wordt het vrijwel overal droog en kan de zon in de zuidelijke helft even te zien zijn. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig in het noorden, elders matig.

Vanmiddag overheerst de bewolking, hoewel de zon soms ook even te zien is. In het zuidwesten gaat het later regenen. De wind is matig en gaat uit het zuidwesten waaien. De middagtemperatuur ligt rond 10°C.

Vanavond zijn er in de zuidwestelijke helft perioden met regen. Verder naar het noordoosten blijft het droog en zijn er enkele opklaringen. De wind komt uit het zuiden en is matig.

Komende nacht trekt een gebied met wat regen noordoostwaarts. Plaatselijk is het mistig. De minimumtemperatuur ligt tussen 4°C in het noordoosten en 8°C in het zuidwesten. De wind is zwak tot matig uit het zuiden. In de zuidwestelijke helft wordt de wind later zuidwest.

Tot morgen!

                   

Ook boven het Noordhollandskanaal "lieve" bewolking, en een zonnetje (Foto: Pukeko)
Ook boven het Noordhollandskanaal "lieve" bewolking, en een zonnetje (Archief)foto: Pukeko)) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.