FOK! Wat een weer: plaatselijk lichte regen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er aanvankelijk vrij veel bewolking. In het noordoosten is er plaatselijk mist. In het zuidwesten zijn er zonnige perioden. Er is boven land weinig wind, aan de noordwestkust en op het IJsselmeer staat een matige noordwestenwind.

Vanmiddag is de kans op zon in het zuidwesten het grootst, in het noordoosten overheerst de bewolking, met later plaatselijk mogelijk wat lichte regen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het noordoosten tot 12°C in zuiden. Er staat weinig wind, alleen aan de noordkust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordwesten.

Vanavond komen er in het zuidwesten opklaringen voor. In het noordoosten is het overwegend bewolkt en kan er plaatselijk lichte regen vallen. Er is weinig wind.

Komende nacht kan er in het noordoosten plaatselijk lichte regen vallen. Elders is het droog en kan zich plaatselijk mist vormen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noordoosten tot plaatselijk rond het vriespunt in het zuidwesten. Er is weinig wind.

Tot morgen!

                   

Een fenomeen dat we al een tijdje niet meer hadden gezien; een zandpad. (Foto: Ouwesok)
Een fenomeen dat we al een tijdje niet meer hadden gezien; een zandpad. (Foto: Ouwesok)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.