FOK! Wat een weer: regen in het zuiden

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend regent het in de zuidelijke helft. Elders is er af en toe zon en is het droog. In de loop van de ochtend wordt het geleidelijk ook in het zuiden droog, m.u.v. Zuid-Limburg. Langs de noordkust staat een vrij krachtige noordwestenwind, elders is de wind matig tot zwak.

Vanmiddag regent het in Zuid-Limburg. Verder is het droog en is er vooral in het midden en noorden ruimte voor de zon. De middagtemperatuur is ongeveer 7°C. In het noorden staat een matige wind uit het noordwesten, elders is er weinig wind.

Vanavond kan het eerst in Zuid-Limburg nog regenen, elders is het droog. Er staat weinig wind, in het Waddengebied staat een matige wind uit het noordwesten.

Komende nacht is er in het Waddengebied kans op een enkele bui, mogelijk met hagel. Elders blijft het droog. In het zuidoosten is er plaatselijk kans op mist. Het koelt af naar 2°C in het uiterste zuiden tot plaatselijk -3°C in het noordoosten. Er staat weinig wind, alleen in het Waddengebied staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten.

Tot morgen!

                   

Ochtend aan de ringvaart in Purmerend (Foto: Pukeko)
Ochtend aan de ringvaart in Purmerend (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.