Uitslag FC Utrecht - FC Volendam

FC Utrecht heeft zondag de thuiswedstrijd tegen FC Volendam gewonnen. In Utrecht werd het 4-2 voor de thuisploeg door onder meer drie doelpunten van Taylor Booth.

De wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Volendam werd een duel voor de gebroeders Booth. Zach Booth opende na negen minuten de score voor Volendam. Lang werd er gekeken of de Amerikaan de bal met zijn hand had aangeraakt, maar uiteindelijk werd het doelpunt toegekend. Een half uur na de openingstreffer zorgde Taylor Booth voor de gelijkmaker. Op slag van rust kwam Utrecht ook op voorsprong, ditmaal via Nick Viergever.

Ook in de tweede helft wist Volendam snel te scoren. Josh Flint zorgde voor de 2-2, maar daarna wist Taylor Booth nog tweemaal te scoren. Snel na de gelijkmaker zorgde de Amerikaanse middenvelder met een hakbal voor de 3-2, en vlak voor tijd maakte hij zijn derde doelpunt van de middag en besliste hij definitief het duel in Utrecht.