FOK! Wat een weer: wisselvallig

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt en in het zuiden motregent het af en toe. In het noorden is het droog met misschien een beetje zon. De westelijke wind is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer wordt deze krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag overheerst de bewolking en zijn er in het noorden perioden met regen. In de rest van het land blijft het droog. De middagtemperatuur is ongeveer 11°C. De westenwind neemt boven land toe naar vrij krachtig. Langs de kust en boven het IJsselmeer wordt de wind krachtig tot hard, windkracht 6-7. Langs de westkust zijn later in de middag zware windstoten rond 75 km/uur mogelijk.

Vanavond valt er in het noordoosten en oosten eerst nog af en toe regen, elders blijft het droog. De wind komt uit het westen en is boven land vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. In het noordelijk kustgebied zijn eerst nog zware windstoten rond 75 km/uur mogelijk. Later in de avond neemt de wind iets af.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind uit het westen is matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Tot morgen!

                   

Het drouwense zand, gok ik. Is het geen plaatje? (Foto: bondage)
Het drouwense zand, gok ik. Is het geen plaatje? (Foto: bondage)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.