Uitslag RKC Waalwijk - Heracles Almelo

Bij de hervatting van de Eredivisie heeft Heracles Almelo een zege geboekt bij RKC Waalwijk, het won er met 1-2.

In de beginfase had RKC duidelijk het veldoverwicht maar tot kansen kwam het nauwelijks. Het waren echter toch de bezoekers nadat Meijer hands had gemaakt via een benutte penalty van Hansson op voorsprong kwamen. Vlak voor rust was RKC dicht bij de gelijkmaker via Kramer maar Bultman kon nog net een doelpunt voorkomen.

Na rust zorgde Kramer alsnog voor de gelijkmaker. Ditmaal was het Hansson die hands maakte waarna Kramer uit een penalty de gelijkmaker binnenschoot. Na een goede kopbal van Engels kwam Heracles opnieuw op voorsprong. De thuisploeg kreeg daarna via Lokesa en Takidine nog wel kansen maar de gelijkmaker viel niet meer.

RKC Waalwijk

1 - 2

Heracles Almelo

53' Kramer(pen)    36' Hansson (pen)