FOK! Wat een weer: bewolkt

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en komen er buien voor. In het noorden kan plaatselijk mist voorkomen. Er is op de meeste plaatsen weinig wind, aan de noordkust komt geleidelijk een matige tot vrij krachtige wind uit het oosten te staan.

Vanmiddag is het bewolkt met af en toe regen. In het noorden kan het plaatselijk mistig zijn. De maximumtemperatuur ligt tussen 6°C in het noordoosten en 10°C in het zuidwesten. In de zuidelijke helft is er weinig wind. Elders staat een matige wind uit het noordoosten. Aan de noordkust is de wind vrij krachtig.

Vanavond blijft het bewolkt maar wordt het geleidelijk wel droger. Landinwaarts is plaatselijk mist mogelijk. De wind komt uit het noorden en is matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Komende nacht wordt het van het noorden uit geleidelijk op de meeste plaatsen droog. Het koelt af naar een graad of 2°C, bij een matige, aan de westkust vrij krachtige, noord- tot noordoostenwind.

Tot morgen!

                   


Grauwigheid nabij Limburg België  (Foto: Professionele-idioot)
Grauwigheid nabij Limburg België (Foto: Professionele-idioot)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.