FOK! Wat een weer: buien, later droger

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend schijnt af en toe de zon, maar vallen er ook buien. Eerst is daarbij nog kans op hagel en onweer, vooral in het noordoosten van het land. De wind uit het noordwesten is matig, in de kustgebieden vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. In het noordelijk kustgebied kunnen er eerst nog zware windstoten rond 80 km/uur voorkomen.

Vanmiddag schijnt af en toe de zon en vallen er nog enkele buien. Later in de middag neemt de buiigheid iets af. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind uit het noordwesten is matig, aan de kust krachtig en aan de noordkust eerst nog hard, windkracht 6 tot 7.

Vanavond valt er in het westen en noorden nog een enkele bui. In de rest van het land wordt het droog. De wind is boven land zwak tot matig en komt uit het noordwesten. Aan de kust is de wind krachtig, windkracht 6.

Komende nacht komen er verspreid over het land enkele lichte buien voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C langs de kust tot -1°C in het oosten. Boven land is er weinig wind. Langs de kust komt de wind uit het noordwesten en is matig tot vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

Zonsopkomst aan De Reef in Zaanstad (Foto: Jippie)
Zonsopkomst aan De Reef in Zaanstad (Foto: Jippie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.