FOK! Wat een weer: van alles een beetje

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend begint landinwaarts op veel plaatsen met lichte vorst en nevel of mist. De mist lost geleidelijk op. Verder komt de zon vooral in het oosten tevoorschijn en blijft het droog. In het westen is er meer bewolking. Boven land staat er eerst weinig wind, maar in de loop van de ochtend neemt de wind toe naar matig uit een zuidelijke richting. Aan zee en op het IJsselmeer wordt de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanmiddag raakt het overal bewolkt en in het noorden kan wat motregen vallen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het oosten tot 10°C langs de noordwestkust. De wind is zuidelijk en matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Vanavond is het bewolkt en valt plaatselijk wat lichte regen of motregen. De temperatuur loopt van het westen uit geleidelijk verder op naar waarden boven de 10°C. De wind is zuidwestelijk en matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht valt er eerst nog af en toe lichte regen of motregen, maar van het noordwesten uit wordt het overwegend droog. De temperatuur loopt aan het begin van de nacht uiteen van 6°C in het zuidoosten tot 10°C in het noordwesten en loopt nog wat op. Boven land staat er een matige wind uit een zuidwestelijke richting. Aan zee is de wind westelijk en vrij krachtig tot krachtig.

Tot morgen!

                   

Ochtendgloren in Prinsenbeek (Foto: _UserName_)
Ochtendgloren in Prinsenbeek (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.