FOK! Wat een weer: buien, later droger

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en komen er buien voor. In het noordoosten en in het zuidwesten is het eerst nog enige tijd droog. De west- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust (vrij) krachtig.

Vanmiddag wordt het in het westen wat droger, elders blijft de kans op buien bestaan. Plaatselijk is ook de zon even te zien. Het wordt ongeveer 11°C, bij een matige westenwind. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanavond wordt het in de zuidelijke helft overwegend droog, in de noordelijke helft komen enkele buien voor. Er staat een matige tot vrij krachtige westenwind, aan de kust in de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Komende nacht komen er vooral in de noordelijke helft enkele buien voor. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C, in het noorden wordt het beduiden kouder en kan het plaatselijk afkoelen tot een graad of 3. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust krachtig, windkracht 6. In de loop van de nacht neemt de wind beduidend af en draait in het noorden naar een noordelijke richting.

Tot morgen! 

                   

 Wolken in het water in Lauwersoog (Foto: bondage)
Wolken in het water in Lauwersoog (Foto: bondage)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.