FOK! Wat een weer: regenachtig

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en valt er vooral in het noorden en midden plaatselijk af en toe (mot)regen. Aan het einde van de ochtend gaat het in het zuidwesten wat harder regenen. De zuidelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanmiddag overheerst de bewolking en zijn er perioden met regen. Later wordt het in het zuiden droger met af en toe zon en nog een enkele bui. Het wordt rond 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig, langs de westkust en mogelijk ook op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Vanavond klaart het van het zuiden uit af en toe op. Plaatselijk komt een bui voor. De wind uit het zuidwesten is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog. Vooral in het noordwesten kunnen nog enkele buien voorkomen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het oosten tot 10°C aan de kust. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, langs de kust (vrij) krachtig.

Tot morgen! 

                   

De watertoren in Assendelft (Foto: qltel)
De watertoren in Assendelft (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.