Uitslag PSV - FC Volendam

PSV heeft ook zonder problemen de zevende competitiewedstrijd op rij gewonnen. Thuis tegen FC Volendam werd er met 3-1 gewonnen en daarmee is de ploeg nog altijd foutloos in de eredivisie.

PSV had in de eerste helft geen enkele moeite met FC Volendam. Noa Lang zorgde al vroeg voor de openingsgoal en de thuisploeg kreeg voldoende kansen om de score verder op te laten lopen, maar de aanvallers van PSV waren niet scherp.

Snel in de tweede helft zorgde Guus Til voor de verdiende 2-0. De wedstrijd leek gespeeld voor de thuisploeg, maar een kwartier voor tijd deed Volendam dankzij een strafschop wat terug. PSV gaf ondanks de aansluitingstreffer de zege niet uit handen en in de extra tijd maakte Malik Tillman de 3-1.