PSV hard onderuit in Champions League tegen Arsenal

PSV is het Champions League-seizoen begonnen met een zware nederlaag. In Londen verloren de Eindhovenaren met 4-0 van Arsenal.

PSV probeerde in het Emirates Stadium aanvallend te voetballen, maar gaf daarbij ook de nodige ruimte weg aan Arsenal en na twintig minuten stond de Engelse ploeg al met 2-0 voor via goals van Bukayo Saka en Leandro Trossard. Gabriel Jesus zorgde dat PSV met een 3-0 achterstand de rust in ging.

In de tweede helft deed Arsenal het wat rustiger aan, maar desondanks liep de thuisploeg uit naar een 4-0 overwinning dankzij een afstandsschot van uitblinker Martin Odegaard. PSV kon daar weinig tegenover stellen.

Het verlies in Londen betekende een evenaring van de recordnederlaag van PSV in de Champions League.