FOK! Wat een weer: droog zomerweer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend zijn er perioden met zon. Plaatselijk kan een bui voorkomen. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot matig.

Vanmiddag is het in het noordwesten zonnig. Landinwaarts wisselen zon en wolken elkaar af en vooral in het zuidoosten is een enkele bui mogelijk. De maximumtemperaturen liggen tussen 21°C aan de westkust en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig.

Vanavond schijnt de zon eerst nog, vooral in de kustprovincies. In Limburg is een enkele bui niet uitgesloten. Er is weinig wind, aan de kust staat eerst nog een matige wind uit west tot noordwest.

Komende nacht ontstaat in het noorden, westen en midden plaatselijk mist. Vooral in het noorden kan het om dichte mist gaan. Het blijft droog. De minimumtemperaturen liggen tussen 9°C in het noorden en 17°C in het zuidoosten. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Ook boven het Noordhollandskanaal "lieve" bewolking, en een zonnetje (Foto: Pukeko)
Ook boven het Noordhollandskanaal "lieve" bewolking, en een zonnetje (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.