FOK! Wat een weer: warm zomerweer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is het op veel plaatsen zonnig en droog. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.

Vanmiddag is er naast zon ook af en toe bewolking. Er is maar een kleine kans op een enkele bui. Het wordt op veel plaatsen zomers warm met maxima van 24°C vlak aan zee tot mogelijk 30°C in het zuiden van het land. De wind is eerst overal matig uit een zuidelijke richting. In de westelijke helft van het land gaat de wind later uit een westelijke richting waaien en is dan matig van kracht. Daardoor koelt het daar wat af.

Vanavond neemt de bewolking van het zuidwesten uit geleidelijk toe. Het blijft droog, pas aan het einde van de avond is er in het uiterste (zuid)oosten kans op een bui. De wind draait naar een zuidelijke richting en is zwak tot matig.

Komende nacht trekken er enkele buien over het land. Er is een kleine kans op onweer. De minimumtemperatuur wordt 17°C. De wind uit zuidelijke richting is zwak, langs de kust is matig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

De laatste zonnestralen worden opgevangen (Foto: Anouk)
De laatste zonnestralen worden opgevangen (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.