FOK! Wat een weer: nog niet warmer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is er af en toe zon. Vooral in het noorden komt een enkele bui voor. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.

Vanmiddag zijn er perioden met zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 19°C. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.

Vanavond is het half bewolkt en kan er in het zuidwesten een enkele bui van zee binnentrekken. De wind wordt zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting.

Komende nacht valt er in de zuidelijke helft een enkele bui. Het koelt af naar 13°C in het zuidwesten tot ca. 10°C in het noordoosten. Aan zee staat er een matige west- tot noordwestenwind die langs de noordkust eerst nog vrij krachtig is. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Onweersbuien trekken over het land (Foto: ANP)
Onweersbuien trekken over het land ((Archief)Foto: ANP)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.