Nieuwe beelden van Middle Earth in The Rings of Power-trailer

Epische vergezichten. Indrukwekkende architectuur. Een wereld die nog niet in duisternis is gehuld. De beelden voor The Lord of the Rings: The Rings of Power die in de nieuwe trailer te zien zijn geven weer een nieuwe blik op hoe Middle Earth er duizenden jaren vóór Bilbo en Frodo uitzag.

De nieuwe trailer geeft ons een eerste blik op enkele van Tolkiens legendarische personages uit het eilandenrijk Númenor. De personages zijn Isildur (Maxim Baldry), Elendil (Lloyd Owen), Pharazôn (Trystan Gravelle), en koningin-regentes Míriel (Cynthia Addai-Robinson). Andere Númenóreans die onlangs werden aangekondigd zijn Kemen (Leon Wadham) en Eärien (Ema Horvath).

Te zien zijn ook enkele van de rijken die kijkers zullen bezoeken in de loop van de achtdelige serie, waaronder de Elfenrijken Lindon en Eregion, het dwergenrijk Khazad-dûm, de Southlands, de Northernmost Wastes, de Sundering Seas, en het eilandenrijk Númenor.
Ook te zien zijn de belangrijkste castleden Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), High King Gilgalad (Benjamin Walker), de Harfoots Marigold Brandyfoot (Sara Zwangobani), Elanor 'Nori'-Brandyfoot (Markella Kavenagh), Poppy Proudfellow (Megan Richards) en Sadoc Burrows (Sir Lenny Henry), The Stranger (Daniel Weyman), de dwergen Koning Durin III (Peter Mullan) en Prins Durin IV (Owain Arthur), Halbrand (Charlie Vickers), en Arondir (Ismael Cruz Córdova).

 

The Rings of Power is gebaseerd op de appendixen van The Lord of the Rings en vertelt dus een niet eerder verfilmd verhaal uit de wereld van J.R.R. Tolkien. De serie is vanaf 2 september wekelijks te zien op Amazon Prime Video.