Verstappen: "Ik ben ontzettend blij"

Max Verstappen is erg in zijn nopjes met zijn contractverlenging bij Red Bull Racing. De Nederlander gaf in een verklaring op zijn eigen website aan verweven te zijn geraakt met het team dat hem in 2015 een kans gaf in de Formule 1.

"Ik ben ontzettend blij om mijn overeenkomst met Aston Martin Red Bull Racing te hebben verlengd. Red Bull had het geloof in mij om me de kans te geven om in de Formule 1 te debuteren, waar ik altijd dankbaar voor ben geweest. Gedurende de jaren ben ik alleen maar meer verweven gegroeid met het team en behalve ieders passie en de prestaties op de baan, is het ook erg genieten om met zo’n geweldige groep mensen samen te werken", aldus de Red Bull-coureur op Verstappen.nl.

"Met Honda aan boord en de progressie die we de laatste twaalf maanden geboekt hebben, ben ik alleen maar gemotiveerder en geeft dat mij het vertrouwen dat we samen kunnen winnen. Ik waardeer hoe Red Bull en Honda samenwerken en van alle kanten zet iedereen zich maximaal in om succes te behalen. Ik wil met Red Bull winnen en ons doel is natuurlijk om samen voor het wereldkampioenschap te kunnen strijden", aldus Verstappen.

Verstappen: "Ik ben ontzettend blij" (Pro Shots / Zuma Press)
Verstappen: "Ik ben ontzettend blij" (Pro Shots / Zuma Press)