Verstappen over 2020: "Hoop dat we voor de titel kunnen strijden"

In het afsluitende weekend van het Formule 1-seizoen blikte Max Verstappen terug op het eerste jaar van de samenwerking met Honda. De Nederlander sprak zijn tevredenheid uit en ook de hoop volgend jaar te kunnen strijden voor de wereldtitel.

"De samenwerking verloopt veelbelovend en we hebben goede resultaten gescoord. Ik vind de betrouwbaarheid ook belangrijk en dat is het hele jaar een sterk punt geweest. Er is bovendien veel progressie geboekt met de motor", aldus de Red Bull-coureur zo lezen we op Verstappen.nl.

"Natuurlijk willen we altijd meer en zullen we nooit tevreden zijn. Maar het gaat goed en we hebben een goede basis gelegd voor volgend jaar. We hebben het hele jaar veel geleerd en ik heb er vertrouwen in dat we volgend jaar een positieve start kunnen hebben", zo vult de Nederlander aan.

Met de goede resultaten van de laatste wedstrijden in het achterhoofd kijkt Verstappen uit naar volgend jaar. "Daar heb ik vertrouwen in, richting volgend jaar. Maar natuurlijk blijft het afwachten waar de concurrentie mee komt. We willen voor het kampioenschap kunnen vechten, dus we gaan er volledig voor om vanaf de start van 2020 competitief te zijn. Ik hoop dat we voor de titel kunnen meedoen."

Verstappen over 2020: "Hoop dat we voor de titel kunnen strijden" (Pro Shots / Zuma Press)
Verstappen over 2020: "Hoop dat we voor de titel kunnen strijden" (Pro Shots / Zuma Press)