B-ploeg Lyon niet voorbij Strasbourg

In de Ligue 1 heeft Olympique Lyon geen lekkere repetitie gedraaid voor het Champions League-duel met FC Barcelona komende week. Op bezoek bij Strasbourg kwam de nummer drie niet verder dan 2-2.

Onder meer Memphis Depay, Nabil Fekir en Bertrand Traoré hadden de taak gekregen om de bank warm te houden, zodat Lyon met een B-ploeg aan het duel begon. Toch ging het aanvankelijk niet slecht: Moussa Dembélé tekende al snel voor 0-1 en kort voor rust was hij vanaf de penaltystip ook goed voor 0-2.

Namens Strasbourg zorgde Ludovic Ajorque echter voor hoop met een goal twintig minuten voor tijd, niet lang daarna gevolgd door de gelijkmaker. Daar bleef het bij en dus dropen de bezoekers met een teleurstellend gelijkspel af.