FOK! Wat een weer: Zonnig en koeler

Goeiemorgen! 

Het weer was gisteren nogal wisselvallig. 's Morgens regen, 's avonds regen en tussendoor zonnige perioden. De afgelopen nacht is er in het noordoosten nog regen gevallen maar in de rest van het land was het droog.

Vandaag is het in het westen en zuiden van het land zonnig. In de rest van het land komt er meer bewolking voor en in het noordoosten zou nog een bui kunnen vallen. Het kwik klimt tot 9 graden. De wind is westelijk en matig tot vrij krachtig in het noordelijk kustgebied.

Vanaf morgen krijgen we rustig en droog weer met in de nacht kans op mist. De maximumtemperatuur ligt iets boven 0, en in de nacht iets eronder.

Een fijne dag!

Zon op / onder / zonkracht  
Zon op: 08:47
Zon onder: 16:34
Zonkracht: 1 / 1
 
Foto uit januari 2014 op de Kalmthoutse heide (Belgie) (Foto: qltel)
Foto uit januari 2014 op de Kalmthoutse heide (Belgie) (Foto: qltel)
Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!
Nederland
 
Wikiweetjes van vandaag
1831 Charles Darwin vertrekt voor zijn historische reis met het schip de Beagle.
1851 In Nederland zijn de eerste postzegels te koop, geldig vanaf 1 januari, in het daaropvolgend jaar 1852.
1945 Het eiland Schiermonnikoog wordt als "vijandelijk vermogen" officieel onteigend door de Nederlandse staat.
1984 De AMPTE-IRM satelliet zet een wolk bariumatomen vrij en creëert daarmee een "kunstmatige komeet" die vanaf de aarde zichtbaar is.
1990 Genadi Janajev (53), de kandidaat van president Michail Gorbatsjov, wordt na twee stemronden in het Congres van Volksafgevaardigen verkozen tot eerste vicepresident van de Sovjet-Unie.