'Draxler voor veel geld op weg naar PSG'

Julian Draxler is hard op weg om de eerste winteraankoop te worden van Paris Saint-Germain. Hij zou samen met Ricardo Rodriguez van VfL Wolfsburg naar Parijs gaan.

Paris Saint-Germain heeft naar verluidt een transfersom van 50 miljoen euro voor het duo klaarliggen. Draxler staat ook al enige tijd in de belangstelling van Arsenal, maar PSG heeft de beste papieren om hem vast te leggen. "Er is op dit moment nog geen overeenkomst", vertelde een bron die dicht bij de speler staat aan Goal.

Toch komt een deal tussen de Parijse club en VfL Wolfsburg steeds dichterbij. Draxler ging in de zomer van 2015 voor een slordige 35 miljoen euro van Schalke 04 naar Wolfsburg. In de Franse hoofdstad ligt naar verluidt een drie- of vierjarig contract voor hem klaar.

Ondertussen hoopt directeur Patrick Kluivert dus ook Ricardo Rodríguez binnen te hengelen. De 24-jarige Zwitserse verdediger speelt sinds 2012 voor Wolfsburg. Hij moet bij PSG de opvolger worden van Maxwell, die de club komende zomer mogelijk verlaat.