FOK! Wat een weer: droog, af en toe zon

Goedemorgen op deze vrijdag! Er kunnen wat wolkenvelden zijn en in het oosten valt er wellicht nog wat motregen. Verder is het over het algemeen droog. In de middag komt de zon ook even om de hoek kijken vanuit het westen. De maximum temperaturen liggen tussen de 17 en 21 graden. De wind komt aanvankelijk uit het noordwesten en is zwak tot matig van kracht, in het Waddengebied vrij krachtig. Later draait de wind richting het westen. 

Zon op 05:38
Zon onder 21:52
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

foto's gemaakt in Lemberg in Duitsland. (Foto: qltel)
foto's gemaakt in Lemberg in Duitsland. (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1863 Aanslag op aartsbisschop Joannes Zwijsen van Utrecht in zijn huis te Haaren. De bisschop had schotwonden in zijn rechterarm en -zijde maar overleefde de aanslag. De zaak werd nooit opgehelderd.
1945 Leopold III, koning der Belgen, wilde een volksraadpleging alvorens af te treden (Koningskwestie).
1965 Eerste uitzending op het Tweede Nederlandse televisiekanaal, kortweg Nederland 2.
1997 Seriemoordenaar Andrew Phillip Cunanan schoot modeontwerper Gianni Versace neer buiten zijn huis in Miami in Florida.
2002 De zogenoemde "Amerikaanse TalibanJohn Walker Lindh pleitte schuldig aan het helpen van de vijand en bezit van explosieven. Hij werd veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.