Ex wilde onbeschermde seks met Sheen

Charlie Sheen en ex Brett Rossi staan lijnrecht tegenover elkaar. De acteur beweert dat Rossi onbeschermde seks met hem wilde, ook al wist ze dat hij hiv heeft. En volgens hem zou ze alleen maar wraak willen nemen omdat hij hun verloving verbrak en haar financieel niet meer steunde. Leugens, zegt de pornoster nu zelf.

"Wilde ik onbeschermde seks met mijn verloofde, de man met wie ik de rest van mijn leven wilde doorbrengen? Ik wilde natuurlijk een normale seksuele relatie", zegt Rossi in een filmpje op entertainmentsite TMZ. "We stemden allebei in met onbeschermde seks, maar hij had me van tevoren niet verteld dat hij hiv heeft."

Rossi zegt in het filmpje dat ze van Sheen wil weten waarom hij met haar wilde trouwen als zij 'zo'n vreselijk persoon was'. Rossi stapte vorige week naar de rechter om Sheen aan te klagen voor het verzwijgen van zijn hiv-besmetting en als gevolg daarvan onder meer het veroorzaken van emotioneel leed.

Sheen heeft de rechter gevraagd de zaak die zijn ex tegen hem aanspande niet in behandeling te nemen, meldde The Hollywood Reporter eerder.

Ex wilde onbeschermde seks met Sheen
Ex wilde onbeschermde seks met Sheen (Foto: BuzzE)