Pijpen om tot God te komen

Moet Sobrino Valdeci Picanto uit Brazilië nu een lintje of een gevangenisstraf krijgen? De evangelische pastoor was het gelukt om zijn kerkgangers ervan te overtuigen dat zijn penis 'heilig melk' zou bevatten. Het zuigen aan zijn 59-jarige tampeloeres zou een heilzame werking hebben.

"Hij heeft ons ervan overtuigd dat God tot ons zou komen via onze monden", vertelt een gelovige. "Het gebeurde vaak dat na de kerkdienst de pastoor ons vroeg om hem orale seks te geven tot de Heilige Geest naar buiten vloeide. Dit zou ten goede komen aan de kerk"”

De man met de toepasselijke naam Picanto beweerde dat zijn penis gezegend was en de Heer zelf zijn kleine vriend had gewijd met het hemelse melk van de Heilige Geest.

De pastoor zou Jezus zijn tegenkomen in een bordeel. Van hem kreeg hij de opdracht om het heilige sperma door de hele staat (Goias) te verspreiden, te beginnen bij zijn eigen kerkelijke gemeente.

Picanto werd op heterdaad betrapt toen hij zijn geslacht in het gezicht van een lokale winkelier aan het swaffelen was. Hem was verteld dat zijn zaak beter zou gaan lopen door de goddelijke vloeistof. De geestelijke werd gearresteerd op verdenking van verkrachting van meerdere vrouwen en andere stoute dingen.

Bij zijn arrestatie verzette Picanto zich niet. Hij vroeg zelfs aan een van de politieagenten of hij onderdeel wilde worden van zijn versie van het Koninkrijk van de Hemel, onderweg naar het politiebureau.